• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Семейството на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев в шок след инцидента

Семейството на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев в шок след инцидента

/КРОСС/Семейството на 42-годишния Вълкан Хамбарлиев е в шок от инцидента на границата. Майка му и баща му, които са пенсионери, са залостили вратата на дома си и не желаят да говорят с никого.

"Хората са притеснени, защото това е първият инцидент в Европа. Случаят има голям отзвук и те се тревожат какви ще са последиците за сина им", коментираха техни съседи. Съпругата на граничния полицай Соня Хамбарлиева работи като счетоводител в ловно-рибарското дружество "Орловец" в Средец. Вчера обаче тя не се появила на работното си място.

Семейството има две деца - син на 21 години и дъщеря на 16 години. И двамата знаят за инцидента и го изживяват много тежко.

Единствената роднина, която склони да говори открито за случая, е братовчедката на Хамбарлиев - Таня Ненова. "Вълкан е много свестен човек, психически много стабилен и уравновесен. Той е бивш военен, знае много добре как да борави с оръжие и е много отговорен. Израснал е в стабилно семейство, баща му също е бивш военен, след това беше и кмет на село Вълчаново. Всички от семейството са изключително порядъчни и свестни хора", разказа тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Майка България

За това са изпратени тези момчета,за да пазят нашата Родина!Не може само да се симулира,че милеем за Българското!Да подкрепим полицая иска се смелост и мъжество да се противопоставиш на системата която те притиска,но да защитиш България!

09.11.2015 10:35:19

Ангел

От 15 – те ми години в МВР, половината минаха в противодействие на нелегалната миграция. Това, което виждам сега е отчайващо . По данни на МВР през последните 6 месеца в страната са задържани 23 000 нелегални. Повечето в София, повечето афганци. А колко не са задържани? А как са минали държавната граница? А кой ги е транспортирал до София? А кой е осигурил квартира и храна? Това е организирана престъпност и корупция в действие! Хиляди хора са влезли през нощта и са дошли в София. Въоръжени, опасни, терористи или нещастни бежанци? Никой не знае! Ние тънем в корупция и строим магистрали. Да има път за следващите тумби афганци! Докато и последния българин не напусне страната. Когато си тръгвам и аз, ще си взема парче от граничната пирамида до която съм расъл. За спомен, от това което беше България!

17.10.2015 16:35:04

Анонимен

Да е жив и здрав! А за кучките, които го лаят, Господ си знае работата!

17.10.2015 13:22:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.