• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Дванадесето кафене Starbucks® отвори врати в столичния Сердика Център

Дванадесето кафене Starbucks® отвори врати в столичния Сердика Център

/КРОСС/Starbucks®, представена в България от AmRest Coffee, откри ново кафене в Сердика Център София. Това е дванадесетият обект на световноизвестната кафе верига в страната. Той е разположен на ниво -1, с лесен достъп от централния вход и от подземния паркинг. Разполага с търговска площ от 60 кв. м и 23 седящи места. Кафенето ще бъде отворено за посетители от 08:00 до 22:00 часа всеки ден.

Новият Starbucks® е с фокус към съвременния градски човек и семействата с деца – за свободното време, споделено с любими хора, за усамотен момент с книга или работна среща.

Гостите на официалното откриване на новото кафене имаха възможност да опитат ароматните напитки на Starbucks®, както и тържествената торта по случая. “Щастлив съм, че с обекта в Сердика Център разширяваме присъствието на Starbucks® в столицата и по-конкретно в тази част на града. Така още повече наши почитатели ще могат да се насладят на нашите кафе напитки, както и на уникалното Starbucks® изживяване. Това е първият подобен Starbucks® островен формат в страната.“, заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks® България.

                       

Всички гости на Starbucks® Сердика Център могат да опитат освен емблематичните напитки, приготвени с кафе 100% арабика, така и сезонните предложения. Вече в кафенетата се предлагат легендарните Pumpkin Spice Latte и Pumpkin Spice Frappuccino® – разкошна ароматна комбинация от ободряващо еспресо с подправки за тиквен пай и канела.

До края на годината предстои откриване на още един обект на Starbucks® в Пловдив, като продължават преговорите за разширяване на веригата и в още локации. Вече се извършва и реновиране на първите обекти на компанията у нас. Изцяло обновеният обект на ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ 62А приема клиенти от 6-ти юни тази година, а до дни ще отвори и реновираното кафене на ул. „Ф. Нансен“ в столицата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Вън краварите от БГ.

05.09.2018 07:50:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.