• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Издъхна и втората жена, премазана на тротоар в Карнобат тази сутрин

Издъхна  и втората жена, премазана на тротоар в Карнобат тази сутрин

/КРОСС/ 84-годишната Каля от Карнобат, която бе премазана от 18-годишен шофьор на тротоар в Карнобат е издъхнала в болницата. Възрастната жена е починала малко преди 15 часа днес.

Каля бе блъсната от "Мерцедес"-а, управляван от Алекс Димов и получи множество травми от удара, включително и черепно-мозъчни, което направи състоянието й несъвместимо с живота. Лекари от УМБАЛ Бургас дълго време се бореха, за да я спасят, но травмите бяха прекалено тежки.

Трагичният инцидент се разигра около 8 ч. тази сутрин, на карнобатската улица "Петър Берон" 33. 18-годишният Алекс Димов от ромската махала премаза 70-годишната Ганка Николова, която издъхна на място и съсдеката й Каля на 84 г.
По данни на разследващи неопитният шофьор, който имал само месец стаж зад волана, изтървал управлението над колата, след като тя преминала през бабуна. Най-вероятно водачът е карал с превишена скорост.

Двете жертви на катастрофата отивали на гробищата, за да почетат мъртвите си роднини. И Ганка и Каля имали починали синове, затова рано сутринта се приготвили и тръгнали. На Каля синът й починал само преди шест месеца. В болницата днес бяха другия й син и двете и снахи. Кървавата катастрофа станала на около километър преди Гробищния парк.

Очаква се обвинението срещу Алекс Димов да бъде квалифицирано като по-тежко. Пробата на Димов за алкохол е отрицателна. Очакват се резултатите от пробата за наркотици, които трябва да излязат до 24 часа. Прокуратурата най-вероятно ще поиска постоянно задържане под стража на неопитния шофьор.

Снимка: Булфото

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Освен, че е неопитен, мангалът вероятно не може да пише. Със сигурност е и с купена книжка. Селтащината и опростачаването в държавата ни показва резултати. И ще става все по-зле.

04.11.2018 01:22:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.