• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Цвета Караянчева: АМ „Хемус“, която ще бъде построена, е една глътка свеж въздух за този регион

Цвета Караянчева: АМ „Хемус“, която ще бъде построена, е една глътка свеж въздух за този регион

/КРОСС/ „Бюджетният излишък е събран от правителството и не се дава под масата, а за конкретни инфраструктурни обекти". Това каза в интервю за предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

„Смятам, че АМ „Хемус", която ще бъде построена, е една глътка свеж въздух за този регион. В крайна сметка не се дават за градинки, чешмички и за спортни площадки, в които има само баби. Убедена съм, че правителството трябва да дава тези пари", допълни тя. „Имахме големи дебати в пленарна зала, големи постижения по време на европредседателството. всички участваха в него и то беше много важно. В крайна сметка се оказа, че не сме толкова лоши, защото всички участници дадоха всичко от себе си", изтъкна тя и заяви, че според нея, думата на 2019 г. е „динамика".

Караянчева коментира протестите през изминалата година, като посочи, че всеки протест изостря общественото внимание и сетивата на политиците. На въпрос, имали ли са управляващите от ГЕРБ сериозни политически грешки, Караянчева отговори: „Може би едната е недоброто осведомяване на гражданите за неща, които правим за тях. Такъв пример е Истанбулската конвенция, както и средствата, даващи се на пострадали при автомобилни катастрофи. Друг пример са данъците на старите автомобили", посочи тя и заяви, че трябва да се роботи повече, в насока обяснение на политиките, а също така да се взема предвид и мнението на обществото.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.