• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Касим Дал: Доган е за съжаление

Касим Дал: Доган е за съжаление

/КРОСС/ „Не зная по какъв начин съм опасен за живота на Делян Пеевски и на Лютви Местан", заяви в интервю за ВTV единият от коалиционните партньори в Реформаторския блок Касим Дал в коментар на разпространени от ген. Атанас Атанасов данни, че ДАНС и МВР били превърнати в щаб за подслушване на противниците на властта и протестиращите срещу кабинета „Орешарски". 

След получена в МВР анонимка за готвено от него покушение срещу Лютви Местан и Делян Пеевски, Касим Дал бил един от следените.

В петък той е бил приет от служебния премиер Георги Близнашки, който на свой ред поел ангажимент в най-кратки срокове да провери дали действително е имало подслушване, обясни Дал.

„Отсега мога да кажа, че ще кажат, че всичко е законно", коментира Касим Дал. По думите му именно заплахата, която той самият уж представлявал, е причината Лютви Местан да ходи с охрана.

„Случаят, в който е замесено и моето име, е активно мероприятие. Местан не може да се страхува от мен. Може да се страхува само като от политически опонент. Ахмед Доган е само за съжаление. Той е изолиран", смята Касим Дал.

Той призова възможно най-скоро да се разбере кой и какви пари има в КТБ. Той самият няма влогове в банката.

„ГЕРБ продължават линията на защита на статуквото. Толкова ли нямаше етнически турчин, който да оглави листите", попита Дал по повод обещанията на Бойко Борисов, че ще назначи 10 зам.-министри от турски произход, ако оглави следващия кабинет.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Нурхан

Доган-Агент Сава, Ангелов и Сергей е един безсрамник, който срещу заплащане е донасял за турците в България !

01.09.2014 14:26:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.