• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Тежка верижна катастрофа затвори АМ „Тракия”, има пострадали

Тежка верижна катастрофа затвори АМ „Тракия”, има пострадали

/КРОСС/ Верижна катастрофа с пет превозни средства е станала на АМ "Тракия" край Ихтиман, има трима по-серизно пострадали от общо пет души.

В района има задимяване и ниска мъгла, уточниха от полицията. Задимяването е заради пожар на сметище.

Инцидентът е станал в платното в посока Пловдив.

                            

Трафикът по автомагистрала "Тракия" е възстановен и в двете посоки, съобщават от ГД" Национална полиция". Видимостта в района край Ихтиман остава намалена. Пътна полиция призовава водачите да шофират в участъка с повишено внимание.  

Главен комисар Николов уточни, че сметището край Ихтиман не е работещо, запалило се вследствие на гниене. На място има пет пожарни автомобила, които продължават гасителните действия. Николов призова водачите да спазват ограниченията, защото е важно за живота на всички на пътя.

Старши комисар Николай Спасов каза, че около 5 часа е получен сигнал за катастрофа край Ихтиман. По първоначални данни във верижния инцидент са участвали пет автомобила и камион. В резултат на удара са пострадали трима, които са транспортирани в болнични заведения, а на други двама е оказана медицинска помощ на място.

Директорът на ОДМВР – София отправи апел към водачите на МПС да карат внимателно и да спазват указанията на полицията, защото ситуацията е тежка, а видимостта нулева.

Нулева видимост има и на п.в. Мухово, обходен маршрут през село Веринско.

Двама от пострадалите във верижната катастрофа са приети в болница "Св. Анна"в София АД – 40-годишна жена и 30-годишен мъж. И двамата са стабилизирани и контактни, съобщиха от лечебното заведение. Жената е с рана на лява ръка, а мъжът с фрактури на двата глезена.

*Снимка 2 - Пламен  Ацов Фейсбук

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.