• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Снимки в австралийски таблоиди разгневиха Бъкингамския дворец

Снимки в австралийски таблоиди разгневиха Бъкингамския дворец

/КРОСС/ Публикуваните в австралийски таблоиди снимки на принц Уилям, херцогинята на Кеймбридж Кейт и малкия принц Джордж по време на посещението им в бившата британска колония предизвикаха силно недоволство в Бъкингамския дворец. От пресслужбата на британското семейство помолиха медиите на Острова да не препечатват снимките, а те на свой ред се отнесоха с уважение към кралската молба.
Фотографи заснеха Кейт докато си играе със сина си в градината на резиденцията на генерал-губернатора в Канбера, както и по време на разходка. На други снимки херцогът и херцогинята, хванати за ръце, се разхождат покрай брега на езерото. И двамата са облечени в дънки, ризи и пуловери.
Според Бъкингамския дворец фотографирането на членове на кралското семейство по време на почивката им е грубо нахлуване в личния живот и често подобни случаи завършват със съдебни спорове.
Припомняме, че миналата година правоохранителните органи във Франция повдигнаха обвинения на фотографът, който е заподозрян, че е снимал тайно полуголата Кейт.
Снимките, на които принц Уилям и съпругата му се пекат на терасата на хотел в южната част на Франция, се появиха във френското списание Closer в началото на септември 2012 година и предизвикаха международен скандал. Кралското семейство осъди на журналистите. Снимките на Кейт Мидълтън се появиха не само във Франция и Ирландия, но и в Италия, Дания и Швеция. Фотосите станаха хит и в Интернет. Въпреки това нито едно издание във Великобритания не помести скандалните кадри.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Гневни са, защото не са им пратили за снимките. А те това работят, завалиите.

22.04.2014 22:02:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.