• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

bTV и Цветанка Ризова се уплашиха от Волен Сидеров

bTV и Цветанка Ризова се уплашиха от Волен Сидеров

София /КРОСС/ bTV и предаването „Лице в лице" с водещ Цветанка Ризова се уплашиха от Волен Сидеров и отмениха поканата за участие, която беше отправена и потвърдена още предната седмица. Темите, които трябваше да бъдат коментирани в предаването бяха: политическата обстановка, посещенията на държавния секретар на САЩ Джон Кери и на британския външен министър Филип Хамънд, спирането на „Южен поток".
Явно тезите на лидера на "Атака" Сидеров по горещите теми не са удобни и на bTV им е наредено позицията на "Атака" да се крие.
За bTV не е удобна истината за посещението на Джон Кери в България, а именно - той дойде тук, за да направи България плацдарм за война с Русия. Очевидно е забранено в ефира на bTV да се каже, че Джон Кери дойде тук, за да лобира да се дупче земята на „златна" Добруджа и да се добива шистов газ. За тези, които нареждат на bTV не е удобна тезата, че Кери дойде, за да лобира за подписване на Трансатлантическото споразумение, с което ГМО продуктите ще се продават свободно на българския пазар и наднационалните компании ще могат да съдят всяка държава, ако нещо засегне техния интерес. Очевидно е забранено да се говори, че Кери беше тук, за да накара нашите управляващи да подкрепят още санкции срещу Русия.
Отказът на bTV е част от политическата репресия, която постоянно се упражнява срещу "Атака". Припомняме, че МВнР отне акредитациите на телевизия „Алфа" и вестник "Атака" когато у нас пристигнаха Хамънд и Кери. В деня на посещението на Кери народните представители от "Атака" не бяха допуснати пред сградата на Министерски съвет, за да изразят своята позиция за посещението на американския държавен секретар и да му покажат плакатите, които носеха.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Бате Венци-Смолян

Хей,БТВ защо се плашите от гласа на истината.Докога ще ходите наведени на нашите колонизатори и на партийката ГЕРБ! Имате ли достойнство??? Бухала Цветанка ако е достоен човек меднага ще подаде оставка. Но тя няма да го направи ,защото е очилат плазмодий. Няма капка достойнство в това мекотело. АТАКА ПОБЕДА! НА СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ АТАКА ЩЕ БЪДЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.....

20.01.2015 11:38:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.