• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Полицай бе убит в Киев, сблъсъците продължават

Полицай бе убит в Киев, сблъсъците продължават

/КРОСС/ 27-годишен полицай е бил убит в Киев, съобщи МВР на Украйна, цитирано от ИТАР-ТАСС.
Тялото на мъжа е било открито с огнестрелна рана в главата в квартал „Голосевский".

Продължават сблъсъците между полицаи и участници в антиправителствените демонстрации на улица „Грушевский" в центъра на Киев. Днес сутринта протестиращите успяха да завземат допълнителни територии.

Същевременно няколко полицаи бяха задържани от охраната на протестите, като МВР на Украйна се обърна към лидерите на опозиционните протести в Киев с искане незабавно да освободят пленените полицаи.

„Двама от полицаите, които бяха задържани от „охраната на протестите" в петък вечерта, продължават да се държат в сградата на градската администрация. През цялата нощ продължиха преговорите на полицията с няколко опозиционни депутати, но те не успяха да повлияят върху лидерите на групировките, които контролират градската администрация", се отбелязва в съобщение на пресслужбата на министерството. При неизпълнение на исканията полицията ще бъде принудена да вземе мерки за освобождаването на задържаните.

Украинският депутат Андрей Шевченко на страницата си в Twitter потвърди, че митингът във Виница е прераснал в щурм на областния съвет.

Снимка: Булфото, всички права запазени

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Насила хубост не става !

Имперско-колониалният нагон на Кремъл работи срещу бъдещето и на руския народ. Пътят за оцеляване на Русия в условията на икономическа и демографска експанзия на Китай, не е в съперничество, а в тесен икономически и политически съюз с ЕС.

25.01.2014 14:25:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.