• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Старозагорските млади социалисти в „Акция Дядо Коледа”

Старозагорските млади социалисти в „Акция Дядо Коледа”

Стара Загора /КРОСС/ Старозагорските млади социалисти проведоха „Акция Дядо Коледа" за настанените в Дома за деца с физически и умствени затруднения в с. Сладък кладенец. Акцията е част от кампанията „Солидарна Коледа" на БСП.
„Идеята на Младежкото обединение на БСП в областния град е да създаде радост за децата в неравностойно социално положение преди светлия християнски празник Рождество Христово", сподели Николай Митков пред директорката на социалния дом Валерия Кънчева. С добрия старец бяха и Светослав Петров, Магдалена Велева, Делян Делчев, Христофор Маринов и Валери Тенев. Чрез Дядо Коледа младите изразяват своята солидарност към засегнатите от несправедливостта в обществото и показват своята съпричастност към тях.
„Акция Дядо Коледа" бе подготвена от членовете на БСП, които пожелаха да се включат благотворително. Други организирахме и подготвихме сладки пратки по Дядо Коледа и той с верните си помощници ги поднесе днес на живеещите в дома", разказа Диана Михалева - общинският председател на МО на БСП. Заедно с нея в Коледната работилница в ролята на работни джуджета се превъплъти Ива Иванова и бъдещият член на БСП, както сам се определя, седемгодишният Деян Вълев, който е написал вече своите писма и ги е изпратил по Коледната поща. „Вярваме в доброто и затова сме тук, днес ние видяхме щастие в очите на тези 26 деца, които винаги ще чакат своя Дядо Коледа, въпреки че и днес му стиснаха ръката", развълнуван от срещата в дома сподели Станислав Станчев, който беше в ролята на добрия старец.
„Солидарна Коледа" ще продължи и след Коледните и Новогодишните празници.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.