• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Деца от "Българската Коледа" заедно с президента и съпругата му украсиха елхата на "Дондуков" 2

Деца от "Българската Коледа" заедно с президента и съпругата му украсиха елхата на "Дондуков" 2

/КРОСС/ Наближава Коледа, а всички знаете какво е тя - най-вълшебният и красив празник. Коледа ни зарежда с много доброта, дава ни много вяра и надежда. Това каза президентът Румен Радев на предколедното тържество на "Дондуков" 2, където той, заедно със съпругата му Десислава Радева и деца, подпомогнати от благотворителната инициатива "Българската Коледа", украсиха коледната елха.
По традиция президентът кани десетки деца и техните родители за украсяването на празничното дърво.
Хубаво е в тези дни да си напомняме, че най-важното е да бъдем заедно на празниците, и не само тогава - най-важното е да се подкрепяме. Всеки един от нас има нужда да усети тази подкрепа в труден момент, да усети усмивка, добра дума, протегната ръка. Всички тези рисунки, които вие днес рисувате, всички играчки, които сглобявате, всяка песен, която днес сте изпели и още ще чуем, е част от коледното вълшебство. Вие сте вълшебниците на нашия празник, и безкрайно се радваме, че сте тук, каза президентът на децата.
Нека във всичко, което правите, да влагате доверие към вашите близки, родители, приятели, а те са много и ние сме част от тях, каза президентът Румен Радев и пожела щастливи и много весели коледни и новогодишни празници. Продължавайте да гледате към света все така усмихнати и добри, да давате надежда и вяра на нас, че светът е по-добър, добави Радев.
На тържеството днес децата изработваха коледна украса, украсяваха коледни сладки, писаха писма до Дядо Коледа, а за доброто настроение се погрижиха децата от танцовия ансамбъл "Пламъче" и от 144-о СУ "Народни будители", които също се включиха в украсяването на елхата.
В края на ноември президентът Румен Радев обяви във Варна началото на 17-о издание на благотворителната инициатива "Българската Коледа", която е под патронажа на държавния глава в подкрепа на болни деца. Темата на настоящата кампания е "Да дарим бъдеще на болните деца" като основната цел ще бъде осигуряването на високотехнологична апаратура за диагностика и лечение.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.