• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Experian България е “Топ Работодател“ за 2019 в страната

Experian България е “Топ Работодател“ за 2019 в страната

/КРОСС/ Experian България е първата ИТ компания в страната, която бе отличена като ‘Топ Работодател' за 2019 с локална сертификация от Top Employers Institute. Признанието бе връчено на официална церемония в Амстердам, Холандия, на 14 февруари 2019г.
Годишното проучване и одит на института отличава водещи работодатели по целия свят. Връчването на отличието се осъществява след независимо детайлно проучване на процесите в компанията от международни експерти. Признанието се дава след задълбочен анализ на база въведените от работодателя концепции, процеси и инструменти за управление на човешките ресурси, които предоставят условия на служителите да се развиват професионално и личностно и които насърчават талантите на всички нива в организацията.

През последната година офисът на компанията отчита растеж с близо 200 човека, високи нива на ангажираност и принадлежност към работодателската марка, като същевременно поддържа постоянна тенденцията за възможности за израстване чрез разнообразни форми на обучение и развитие на хората.
Софийският офис на Experian отваря врати през 2004 г. През годините компанията развива продукти за изчисляване на кредитен рейтинг и риск, комбинирайки Big Data с аналитични модели, предотвратяване на измами и автоматизация на процеси. Experian България обединява ключова част от глобалния аналитичен капацитет на компанията, а служителите вече наброяват над 1000 човека.
Със засилващото се стратегическо позициониране в страната на компанията й предстои преместване в нова сграда, която се намира на бул. „Цариградско шосе" 7-11.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.