• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Проф. М. Константинов: Ако бежанците нападнат, ще трябва народно опълчение

Проф. М. Константинов: Ако бежанците нападнат, ще трябва народно опълчение

/КРОСС/Да се укрепи българската армия, да се види с какви сили разполага полицията и дали не трябва да се премине към някакъв вид народно опълчение - за това призова от ефира на Нова телевизия проф. Михаил Константинов във връзка с бежанците. Той уточни, че има предвид организирани сили, а не агресивни групи, които да се саморазправят с чужденците. 

„През последните 2-3 години ръководителите на Европа направиха толкова много глупави грешки, че аз не бих повярвал. Те продължават да правят тези грешки и отказват да назоват проблема. Оплели са се в политически коректното говорене и чакат техните народи да изригнат, но тогава ще стане страшно", коментира Константинов.

Ако започнат погроми на Запад, те ще се пренесат и тук, предупреди той. 

От своя страна социологът Кънчо Стойчев настоя за ясна позиция на българското държавно ръководство, заявена на висок глас, защото към момента, по думите му, политици мълчат по въпроса.

„Случката не е след нас, тя е пред нас. И ние трябва да се организираме. Защото става дума не просто за друга култура, а за друг начин на изживяване на социалното пространство. Представете си, че стане междурилигиозен конфликт между самите бежанци - сунити и шиити например. Мен ме засяга това, че Европа в момента няма лидерство", заяви Стойчев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

За да бъде всичко демократично и така да се каже про-евроГейско,да се въведе и доброволно отричане от исляма пред Поп,Кръст и Евангелие. Зер-моля,заповядайте,но......оттук нататък да не сме чули за ислям,коран и мохамед.Оттук в църква,съпровождани от отец Боян Саръев,катехизирани,наставени и след време-кръстени в Светата Православна вяра. След време,когато са силни в новата си вяра...бригади от еничари-бивши ислямисти да охраняват границата.Какво? Утопия ли ви се струва? Ами пробвайте и ще си говорим.

14.01.2016 16:44:03

Анонимен

Арабите са като кучетата.Смели са,когато са в глутница.Обърнеш ли им гръб ...ще те нахапят до смърт.Обърнеш ли се обаче с лице и ревнеш ли като балканский Лев.....няма да ги видиш от праха след тях.Бил съм в арабския свят и знам какво говоря. Освен това психологическият ефект е много силен.Разнесе ли се мълвата веднъж,че там на север от Туркията има едни диви балкански субекти,дето преди да им кажеш,че си от Сирия те налагат с колове за добре дошъл...и за пари кьорав арабин няма да мине през границата. Психоатака пичове,психоатака !

14.01.2016 16:36:22

продължение

Тия дни с тези показни битови разпри,побои и убийства се показа,че много адреналин и тестостерон са се натрупали в обществото.Младите българчета се правят на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм взети заедно.Затова!!!!! След подходяща ПР-кампания да се надъхат нашенските орки да слезнат в Странджа,да си облекат униформи,да се разделят на формирования-отделения,взводове,роти,със съответните командири /най-изявените бабаити/ и с колове и дървье,боксове и синджири да посрещнат Напастта,която напира през разградената ни граница.Да има обществена похвала,парични награди,медали и ордени.Абе,както беше едно време. Така тези стероидни "юнаци ще бъдат хем полезни на род и Родина,хем престъпността ще намалее.

14.01.2016 16:28:54

Анонимен

Нали сме имали поне 200 000 авджии!!! Начело с експрезидента Гоце и екслидера Местан-ефенди. Та така ! Вместо единия да отстрелва архар,а другият да се снима пред три окачени на клоните вълци,да вземат да спретнат ловни дружинки по Странджа. Да се надпреварват кой ще залови повече "мигранти-орки". Да ги накарат да налягат по земята и след това да се снимат с тях,преди да ги предадат на "народното опълчение".Предлагам дружинката ,оглавявана от Гоце да носи името "Ляв сектор",дружинката на Местан -ефенди..."Ахметаа Тъмрашлията",а народното опълчение....бригада"Влад Цепеш". М-да !

14.01.2016 16:21:44

Бай Петьо комшията

Погромите ще започнат, бъдете сигурни. Абсолютните олигофрени, които уж управляват България и Запдна Европа вече са смъртна заплаха, която ще бъде изрязна без упойка.

12.01.2016 21:49:59

Анонимен

Май пак до народен съд опира работата. Хайде по бързо че да може да се възстанови майка България.

12.01.2016 19:02:59

Анонимен

Значи пак народа да оправя бакиите на политиците?!? Не, първо в затвора всички политици, нпо-та, които спомогнаха да се стигне до тая криза с орките, а после народно опълчение!!! Щото армия нямаме. За полицията не ми се говори.

12.01.2016 11:07:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.