• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Руски кораби излязоха в Черно море, Пентагонът е загрижен (видео)

Руски кораби излязоха в Черно море, Пентагонът е загрижен (видео)

/КРОСС/ Повече от 15 кораба и снабдителни съдове на Черноморския флот излязоха в открито море в рамките на внезапната проверка на бойната готовност на армията, която бе наредена вчера от руския президент Владимир Путин, предаде ТАСС.

За проверката от 25 до 31 август в пълна бойна готовност са приведени части на сухопътните, въздушно-десантните, военно-въздушните, ракетните и военноморските войски от Северно до Черно и Каспийско море.

В съобщението на минитерството на отбраната не се посочва къде се съсредоточава черноморската ескадра, но се изброява кои кораби участват в ученията.

Това са фрегатата Адмирал Григорович", ракетните кораби "Самум" и "Мираж", охранителният кораб "Сметливый", малките кораби за борба с подводници "Александровец" и "Касимов", ракетни катери, минотърсачи и големите десантни кораби "Николай Филченков", "Азов", "Ямал", "Цезар Куников" и "Саратов".

Според о.з. ген. Леонид Ивашов, прочул се с ролята си в командването на руските части на Балканите покрай кризата в Косово, коментира че в комбинация със започващото през септември голямо учение "Кавказ 2016" това е най-голямата проверка за готовността на армията от година и половина насам.

Днес от руското военно министерство пуснаха ново видео от учението.

В същото време Пентагонът изрази загриженост от внезапната проверка, провеждана в непосредствена близост с Източна Украйна и добави, че внимателно следи ситуацията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Муахаха-по долу един протестър написал че Русия била регионална сила.Муахаха -че от кво да се плаши Русия ? От спуканият балон на САЩ ЛИ.Че то Нуриел Рубини-америк.нобелов лауреат по икономика си го каза-реалната ни икономиката е с размерите на тази на Еквадор.Ние сме бананова република без банани.А що се отнася до военни технологии -то русия е с 10-12 години напред по обяснимчи причини.

29.08.2016 10:48:19

Анонимен

Какво ще рече регионална сила.Маи ти липсват много часове по история и география. На изток с САЩ ,а по море даже и Канада. На юг с Китай ,на югозапад с Турция близо е и Индия. А на запад с Измислиния Европеиски саюз.

26.08.2016 23:20:43

Анонимен

ти не мисли за тях нещастие такова,мисли за себе си ,че скоро ви спират парите и ще ядете дебелия

26.08.2016 17:13:53

Анонимен

Руските напъни, придружени от бясна непропорционална пропаганда не могат да впечатлят Америка! Русия е регионална военна сила, която по икономически причини и показатели скоро ще се срути! Жалко за Сволочьта, която живее със стандарта на животни и набляга единствено на самогона, за да заглушава болестите и мизерията, които я съпътстват!

26.08.2016 16:57:09

Анонимен

Те са си живи педерастииии....!!!

26.08.2016 14:33:35

Анонимен

Някой ще попита ли Пентагонът за какво е загрижен от проверката на Руските войски на руска територия.Целият свят вече е загрижен от наглостта на краварите и техните лакей купени със няколко сребърника.Техните войници са по целият свят и никой не е загрижен ,защото са наркомани и гейове.

26.08.2016 12:40:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.