• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Камен Костадинов: Структурите ни са солидарни с Пеевски

Камен Костадинов: Структурите ни са солидарни с Пеевски

/КРОСС/ „Нямам информация каква заплаха има за живота на Лютви Местан. Това е работа на службите за сигурност", каза зам.-председателят на ДПС Камен Костадинов в интервю за БНТ. 

Политиците не би трябвало да имат подобна информация, тъй като понякога се изкушават да я използват не по предназначение. За политиците се грижи Националната служба за охрана, която проверява постъпилата информация за заплаха към някого и реагира по съответния начин, добави Костадинов.

В рамките на последната година Делян Пеевски стана известен за цяла България. Това е хубаво, защото се разбра, че за него няма нито едно скандално твърдение, подкрепено с доказателства. Факт е, че той има подкрепата на голяма част от структурите ни. Когато човек е несправедливо сатанизиран и несправедливо обвиняван, хората се солидаризират с него. Придружавал съм го по негови срещи по места и съм виждал какво е направил за хората. Делян Пеевски ще вземе активно участие в предизборната кампания, както го е правил и досега, заяви зам.-председателят на ДПС, каза Костадинов в коментар на включването на Делян Пеевски на водеща позиция в листите на ДПС в Стара Загора и Пазарджик.

След оттеглянето си от лидерския пост на ДПС Ахмед Доган се занимава с „философия и наука" и не участва по никакъв начин в политиката, посочи Костадинов и допълни, че не се е чувал с обвинения в пране на пари бивш зам.-председател на XLII Народно събрание и бивш депутат от ДПС Христо Бисеров.

Костадинов заяви, че е рано да се каже с кого ДПС може да влезе в коалиция след изборите. По думите му движението първо ще изчака да види кои партии ще влязат в парламента и кой каква тежест ще има в него. Всичко друго са празни приказки, заяви зам.-председателят на ДПС.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.