• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Основни предимства на естествената и на изкуствената кожа

Основни предимства на естествената и на изкуствената кожа

/КРОСС/ И изкуствената кожа, и естествената кожа си имат своите предимства. Каквото и да говорим при определени приложения нямат никаква алтернатива. Никой друг материал на може да ги замени, особено при мебелите. Изключение правят дамаските в определени случаи. Важното обаче е те да бъдат купувани от точните места. Ако търсите богат асортимент на изкуствена и естествена кожа в различни разцветки и само от водещи производители, мястото за вас е Atar3. Цените са изключително достъпни.

Как да изберем между изкуствената и естествената кожа? Според техните предимства, които сега ще посочим.

Естествената кожа притежава следните качества:

1. Издръжливост във времето! Докато по отношение на натоварването с изкуствената кожа няма отчетливи разлики, то по отношение на времето естествената кожа е почти вечна. Разбира се за това е и по-скъпа от изкуствената.

2. Стилна! Каквото и да си говорим, тя е изглежда добре навсякъде в нашия дом или офис. Просто всеки човек ще оцени факта, че обзавеждането ви е от естествена кожа.

3. Натурална! Каквото и да си говорим, най-голямото предимство на естествената кожа е, че тя е създадена от природата. С единственото условие обаче, тя да е от топ производители, които се грижат както трябва за животните и не ги избиват само заради кожата.

4. Не се нуждае от специална поддръжка! Да, естествените механизми на натуралната кожа, която ще използвате, за да тапицирате своите мебели я защитават от абразивните процеси на времето, от прахта. Тя е и водоустойчивa.

Изкуствената кожа притежава следните качества:

1. Много ниска цена! Каквото и да си говорим, хората винаги се водят от това какво да си купят по финансите, които ще трябва да отделят за него. Изкуствената кожа е много качествена, без да е скъпа.

2. Изглежда страхотно! По-горе заговорихме, че естествената кожа изглежда добре. Това е така, но и изкуствената е стилна, ако е произведена както трябва. Тя е налична в много повече разцветки и разновидности. Тя изглежда много по симетрично от естествената.

3. Невероятно лесна е за почистване! Ако естествената кожа е устойчива на доста неща, то замърсяванията в някои случаи я тормозят много. При изкуствената кожа това е наистина изолирано. В повечето случаи ще трябва да забършете мебелите си само с навлажнено парцалче.

4. Изкуствената кожа е екологична в най-истинската форма на понятието. В последно време производители наблягат изключително много на състава на своята изкуствена кожа. Той е максимално изчистен от вредни съставки, които да са в негатив за природата и хората, които използват мебелите.

Разбира се, можем да продължим много с характеристиките на изкуствената и естествената кожа за мебели, но това са основните неща, които трябва да интересуват всеки потребител. Независимо кой вариант изберете, вие може да закупите най-добрите кожи и дамаски за мебели от Atar3. Ако имате нужда от повече информация, изпратете своето запитване.

Платена публикация

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.