• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Председателят на агенцията за българите в чужбина – с нацистка тениска

Председателят на агенцията за българите в чужбина – с нацистка тениска

/КРОСС/ Назначеният по препоръка на вицепремиера Красимир Каракачанов за председател на Държавната агенция за българите в чужбина /ДАБЧ/ е заснет с нацистка тениска, предаде БГНЕС. Върху тениската има надпис на немски „Wehrmacht" /"Вермахт"/ - името на въоръжените сили на Нацистка Германия по времето на Адолф Хитлер.

Държавната агенция за българите в чужбина е на пряко подчинение на Валери Симеонов, но в Министерския съвет е известно, че Петър Харалампиев е назначен и предложен от самия Красимир Каракачанов. Въпреки че е кадър на ВМРО, се оказва, че преди време той е организирал у нас концерти на сръбските чалга-звезди Лепа Брена и Цеца Величкович.

Петър Харалампиев е поредният кадър на Красимир Каракачанов с подобни прояви.

Преди него Иво Антонов, шеф на дирекция „Социално подпомагане", бе качил снимка във Facebook, на която позираше пред танк „Майбах" с протегната за нацистки поздрав ръка.

Освен това и съветникът на президента Румен Радев - Пламен Узунов също се оказа с нацистки снимки, на които той е маскиран като Хитлер. Узунов, който бе и служебен вътрешен министър в правителството на проф. Герджиков, отказа да подаде оставка в началото на юни заради снимките.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Съветника на Президента се е снимал в КАРНАВАЛЕН КОСТЮМ, имитиращ униформите на Райха! Има разлика. Примери: генерал фон Клинкерхофен, адмирал фон Синкенботен, полковник Щромпф, хер Флик от ГЕСТУПО... Що се отнася до шефа на ДАБЧ - наистина, той носи фланелка с надпис "Wehrmacht", НО - с НАПОДОБЯВАЩИ нацистките символи. ПП: Синкенботен = потопил кораб.

27.11.2017 00:10:58

Анонимен

И КАКВО ! СЪВЕТНИКА НА РЕЗИДЕНТА СЪЩО СЕ Е СНИМАЛ КАТО ХИТЛЕР.

26.11.2017 15:25:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.