• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за днес, 25 октомври

Предстоящи събития в страната за днес, 25 октомври

***
София /КРОСС/ Български Червен Кръст отбелязва 136 години от създаването си, съобщиха от пресцентъра на организацията.

***
София /КРОСС/ В 9.30 ч. пред сградата на столичното Четвърто РУ ще има кратки изявления във връзка придобилия широк медиен отзвук случай на територията на районното управление.

***
София /КРОСС/ От 10 ч. в Южния парк, от основната алея при Паметника с гълъбите започва маратонът в подкрепа на деца с аутизъм, организиран от "Running Academy 5kmrun". Целта на благотворителната акция е събиране на дарения в помощ на хората с аутизъм в България под мотото „Сам, но не самотен".

***
София /КРОСС/ От 12 ч. в зала 3 на НДК ще се проведе официалната церемония по дипломиране на випуск 2014 на Международно висше бизнес училище.

***
Ловеч /КРОСС/ От 8 ч. ще започне освещаването на приземния храм на новостроящата се катедрала на града „Св. Кирил и Методий". От 09 ч. ще бъде отслужена първата Светата Литургия в новоосветения храм. В богослужбата на Високопреосвещения Ловчански митрополит Гавриил ще съслужат Старозагорският митрополит Галактион, Варнеският и Великопреславски митрополит Гавриил и Неврокопският митрополит Серафим, Велишкият епископ Сионий, Браницкият епископ Григорий и свещенство.

***
Пловдив /КРОСС/ От 9 ч. пред трибуните на Гребната база ще започне маратонът в подкрепа на деца с аутизъм, организиран от Running Academy 5kmrun. Целта на благотворителната акция е събиране на дарения в помощ на хората с аутизъм в България под мотото „Сам, но не самотен".

***
Бургас /КРОСС/ От 10 ч. пред Пантеона в Морската градина ще започне маратонът в подкрепа на деца с аутизъм, организиран от Running Academy 5kmrun. Целта на благотворителната акция е събиране на дарения в помощ на хората с аутизъм в България под мотото „Сам, но не самотен".

***
Варна /КРОСС/ От 10 ч. под Летния театър в Морската градина ще започне маратонът в подкрепа на деца с аутизъм, организиран от Running Academy 5kmrun. Целта на благотворителната акция е събиране на дарения в помощ на хората с аутизъм в България под мотото „Сам, но не самотен".

***
с. Правда /КРОСС/ От 10 ч. в НЧ „Звезда -1905" в с. Правда ще се проведе народен празник „Празници, традиции, обичаи".

***
Варна /КРОСС/ От 10.30 ч. във Фестивален и конгресен център Варна ще се състои тържествена промоция на абсолвентите по Дентална медицина, випуск 2014 г. на Медицински университет - Варна.

***
Видин /КРОСС/ От 10.30 ч. във фоайето на Речна гара секретарят на Община Видин Орлин Василев ще приветства участниците в традиционната изложба на пернати птици.

***
Варна /КРОСС/ От 11 ч. народните представители от Коалиция АБВ в 3 МИР Варна - Ивайло Калфин и доц. Георги Кючуков ще дадат пресконференция по повод приключването на изборната кампания и предстоящото учредяване на 43-тото Народно събрание в Клуба на стопанския деятел на ул. "Драгоман" 25.

***
Варна /КРОСС/ От 11 ч. във Варна ще бъде открита "Mеждународна лицензирана изложба на котки"

***
Плевен /КРОСС/ От 11 ч. в рамките на третата годишна среща на Международна Изследователска Фондация „Хасуми" в Медицинския университет в Плевене проф. Григор Горчев за втори път ще демонстрира Хирургия на живо в 3D формат.

***
Плиска /КРОСС/ От 11 ч. в Националния историко-археологически резерват "Плиска" за трета година ще се състои съборът "Корените български".

***
Пловдив /КРОСС/ От 11 ч. ще се състои официално откриване на финалите за Световната киноложка купа и Международните киноложки изложби.

***
Клисура /КРОСС/ От 11 ч. ще започне програмата по повод Празникът на картофите.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11 ч. в Салона на читалище „Искра" Театър „Весел" ще представи спектакъл на ДКТ - Бургас „Забава в горската дъбрава".

***
Пловдив /КРОСС/ От 13.30 ч. ще бъде официалното откриване на Деветия витреоретинален симпозиум на Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Свети Георги" в зала „Пловдив" на Хотел „Новотел Пловдив".

***
Каспичан /КРОСС/ От 14 ч. ще се проведе среща-празник във връзка с навършването на 50 години като град и по повод 90-годишнината на футболен клуб „Локомотив Каспичан".

***
Видин /КРОСС/ В 14.30 ч. в спортна зала "Фестивална" заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова ще награди победителите в Димитровденския волейболен турнир.

***
Смолян /КРОСС/ От 15 ч. ще се проведе турнир по вдигане на тежести за момичета и момчета в Спортната зала на града.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 18 ч. пред клуб „ТАМ" ще се проведе виртуално паралелно откриване на изложба „EUProfiteur oder WeltenFlaneur? - The World is our Oyster" в Автомобил Мобилна Галерия 0.1- Велико Търново и Автомобил Мобилна Галерия 0.2 в гр. Аугсбург, Германия.

***
Габрово /КРОСС/ На 25-26 октомври в Конферентната зала на МОЛ Габрово ще се проведе втора част от шест модулна програма по предприемачество на CEED България, която е разработена от Института по предприемачество (SIFE) в град Хур, Швейцария.

***
Велико Търново /КРОСС/ В ДКС"Васил Левски" продължава Международната Танцова Спартакиада Балкански танцов конкурс за Купа „Търновска царица"- 2014.

***
село Коларово /КРОСС/ На площада в село Коларово, община Петрич ще се проведе за трети път „Фестивал на кестена", организиран от дирекцията на Природен парк „Беласица" към Изпълнителната агенция по горите организират.

***
Благоевград /КРОСС/ Продължава двудневния семинар „Форум Реставрация" 2014 в Благоевград.

***
Шумен /КРОСС/ Шестото издание на конкурса за млади изпълнители на популярни песни „Съзвездие", ще се проведе на 25 и 26 октомври в концертната зала на Младежкия дом в град.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.