• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития в страната за утре, 3 октомври

Предстоящи събития в страната за утре, 3 октомври

***
Румъния /КРОСС/ Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова заминава на еднодневно работно посещение в Румъния. В рамките на своята визита министър Ангелкова ще се срещне с Ливиу Драгнеа, заместник министър-председател и министър на регионалното развитие и публичната администрация и Драгош Титеа, държавен секретар на Министерството на транспорта на Румъния.

***

София /КРОСС/ В заседателната зала на Националната библиотека ще се проведе Национална кръгла маса на тема: „Образът на цар Самуил: Художествена литература, история, фолклор, изкуство", в която
ще вземат участие и учени от Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей към БАН

***
София /КРОСС/ От 9.30 часа 21 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Мирчо Петков и други, обвинен в престъпление по служба с цел облага - чл.282 - 283а от Наказателния кодекс.

***
Ловеч /КРОСС/ Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Йордан Христосков ще посети областите Ловеч, Велико Търново ще се срещне с областните управители на Ловеч и Велико Търново и директорите на териториалните поделения на НОИ, АСП, АЗ и ИА „ГИТ" в тези градове.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 14:30 часа в заседателната зала на общината ще се проведе встъпителна пресконференция по проект: „Укрепване капацитета на Община Кюстендил за следващия програмен период 2014-2020", съгласно Договор BG161PO001/5-02/2012/012 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Регионално развитие" (2007-2013), Приоритетна ос 5: „Техническа помощ".

***
Перник /КРОСС/ Европейският политехнически университет ще открива своята пета академична година (2014-2015) на 03.10.2014 г. в Зала 2, ет. 8 в сградата на университета ( гр. Перник, ул „Св. св Кирил и Методий" 23).

***
Видин /КРОСС/ От 11.00 ч., в заседателната зала на Общински съвет - Видин ще се проведе обществено обсъждане във връзка с намерение за поемане на дългосрочен дълг от страна на Община Видин в размер на 1 087 311, 01 лв. от Фонд за органите на местно самоуправление в България - ФЛАГ ЕАД.

***
Благоевград /КРОСС/ От 11 часа, в парк „Ловен дом", пред Обсерваторията ще се проведе спортно състезание под надслов „Да спортуваме заедно". В него ще вземат участие 40 деца на възраст от 9 до 11 години, от Детска редакция „Хей, хлапета" към Обединен детски комплекс и от СОУ с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски".

***
Варна /КРОСС/ От 10.30 часа в Аулата на Икономически университет - Варна започва конференция на БФА "Фестивали за кого?", провеждана в рамките на проект "Българо - норвежко партньорство за прозрачна и ефективна публична подкрепа на културния сектор в България", финансиран чрез Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИК 2009 - 2014г.

***
Варна /КРОСС/ От 19.00 часа в Археологическият музей във Варна заедно с Посолството на Кралство Норвегия ще се отбележат 100 годишнината от рождението на норвежкия пътешественик Тур Хейердал с безплатна прожекция на документалния филм Кон Тики.

***
Пловдив /КРОСС/ От 9:30 ч., в двора на Дома за възрастни хора с умствена изостаналост „Св. Врач" в Пловдив, ще бъде открита Зона за арттерапия и обучения на площ над 540 кв.м. Инициативата е на дамите от Клуб Пловдив Оптимист Интернешънъл.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.