• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за утре, 20 август

Предстоящи събития в страната за утре, 20 август

***
Русе /КРОСС/ От 11.00 часа пред сградата на ул. „Дондуков Корсаков" №10 заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще присъства на официалното откриване на строителната площадка на първия блок, одобрен за саниране в Русе.

***
Сливен /КРОСС/ От 11.30 часа вицепремиерът и министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще посети Сливен. В зала „Май" той ще се срещне със сливенската общественост и кандидата за кмет на града на ПП АБВ - ген. Христо Григоров, както и кандидатите за кметове на Нова Загора, Котел и Твърдица.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в информационния център на "София 2018 - Европейска столица на спорта" на бул. „Михай Еминеску" 5 ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящото състезание Home Mountain Enduro Cup.

***
София /КРОСС/ От 11.30 часа зам.-председателят на СДС Любен Петров и Юлиан Леков, член на НИС, ще внесат в ЦИК официално предложението на партията за номериране на бюлетините за предстоящите местни избори.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа ще се проведе кръгла маса "Социалистическото наследство - наследство в риск" в САБ (Съюз на архитектите в България).

***
София /КРОСС/ От 14.30 ч. ще се проведе първият редовен брифинг на ЦИК относно взетите решения по организирането на предстоящите общи местни избори и национален референдум на 25 октомври 2015 г.Брифингът ще се състои в зала „Света София" на пл. „Княз Александър І" № 1.

***
Асеновград /КРОСС/ От 11.00 часа в парка до Старата община и Исторически музей-Асеновград кметът д-р Емил Караиванов ще открие първата къщичка за книги в града.

***
Ахелой /КРОСС/ От 17.45 часа от читалище „Светлина 1934" Ахелой ще тръгне празнично шествие по повод честването на битката при Ахелой през 1908 г.

***
Благоевград /КРОСС/ От 11.00 часа кандидатът за кмет на БСП и заместник - председателят на ОбС Благоевград - Милан Богдански ще даде пресконференция в Европейски информационен офис „ Солидарност".

***
Благоевград /КРОСС/ От 14.00 часа Найден Зеленогорски - председател на Националния предизборен щаб на Реформаторския блок ще даде пресконференция в офиса на Движение "България на гражданите".

***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на „КАРИЕРЕН ЦЕНТЪР" КЪМ ДРСЗ-БУРГАС ще се проведе съвместната пресконференция на Дирекция Регионална Служба по Заетост - Бургас, Дирекция Бюро по Труда-Бургас, Регионална Дирекция Социално Подомагане - Бургас и Дирекция Инспекция по Труда - Бургас.

***
Бургас/к.к. Слънчев бряг /КРОСС/ От 18.00 часа на плаж „Cacao Beach" ще се проведе вторият открит турнир по водно спасяване за действащи спасители „BEACH RESCUE - 2015", организиран от Водноспасителна служба" /ВСС/ на БЧК и ОС на БЧК - Бургас.

***
Бургас /КРОСС/ От 19.00 часа в сградата на Сити Клиник Бургас ще бъде отбелязано успешното начало на кардиологичната болница на Бургас като част от групата лечебни заведения на Сити Клиник.

***
Варна /КРОСС/ От 14.00 часа в сградата на район „Аспарухово" ще се проведе пресконференция с участниците в Първия международен фестивал на дигиталното изкуство FUTURO.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.00 до 12.00 часа на Самоводска чаршия ще се проведе Лятно училище по занаяти - рисуване, а от 12.00 до 14.00 - бижутерийница.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.00 часа в зала 302 на Община Велико Търново ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящото тринадесето издание на Международния конкурс за млади изпълнители на популярна песен „СРЕБЪРНА ЯНТРА".

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.00 часа в сградата на общински съвет Пловдив общинските съветници Константин Георгиев и Едуард Сарафян, както и кметът на район „Централен" Георги Титюков ще дадат пресконференция във връзка с осигуряването на финансови средства за ремонт на църквата "Св. Никола" и църквата "Св. Архангели" към Бачковски манастир "Успение Богородично".

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.30 часа в 2 зала на Пловдивския апелативен съд ще се разгледа протестът на прокуратурата срещу взетата от Пловдивския окръжен съд мярка за неотклонение „Домашен арест" по отношение на Милан Д. Срещу него е повдигнато обвинение за това, че при управление на МПС с превишена скорост е причинил по непредпазливост смъртта на 63-годишния Димитър Д., като деянието е извършено на пешеходна пътека.

***
Разград /КРОСС/ От 10.30 часа в зала 712 на Областна администрация Разград, ще се проведе заседание на Постоянната областна епизоотична комисия.

***
Русе /КРОСС/ От 14.30 часа Делян Добрев и народните представители от ГЕРБ - Русе ще участват в тържественото отбелязване на Деня на миньора в „Каолин" АД - Сеново.

***
Свищов /КРОСС/ От 10.00 часа в Детския отдел на свищовската библиотека ще се проведе Kарнавал на приказките и закриване на лятната работа.

***
Стара Загора /КРОСС/ ПП АБВ ще проведе работна среща на кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на населени места от област Стара Загора. В нея ще участва и председателят на партията Георги Първанов, президент на РБългария /2002-2012 г./

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.