• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за утре, 3 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 3 септември

***
София /КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев ще присъства на активирането на Щабния елемент за интегриране на силите на НАТО в България.

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в заседателната зала на Национална компания „Стратегически инфраструктурни проекти" ще бъде отворена ценовата оферта на участника в процедурата за сключване на рамково споразумение с предмет: „Извършване на спасителни археологически проучвания по трасето на транспортни инфраструктурни обекти.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в хотел „Бест Уестърн Плюс Сити" зам.-министър Деница Николова ще открие първото заседание на Съвместния комитет за наблюдение на програмата Интеррег - трансгранично сътрудничество между Република България и Република Македония за програмен период 2014 - 2020.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа съпредседателите на ПП „Български демократичен център" - д-р Красимира Ковачка и Стефан Кенов, ще внесат документите за регистрация на партията в предстоящите местни избори.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа на пресконференция в Националния пресклуб на БТА ПП „Зелените" ще представят свои приоритети за София. Кандидати от листата на партията ще предложат конкретни мерки за реализация на приоритетите, както и времеви хоризонт за изпълнението им.

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин и неговият екип, ще представят приоритетите в дейността на МТСП през новия политически сезон.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа ще се проведе редовен брифинг на Централната избирателна комисия.

***
София.
От 18.00 часа в Мраморното фоайе на Столична библиотека ще се състои публична лекция на проф. Пламен Цветков на тема „Съединението като национален празник".

***
Благоевград /КРОСС/ От 14.00 часа ще се проведе пресконференция с участието на заместник министър-председателя по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева ще се проведе в хоровата зала на НЧ "Никола Вапцаров".

***
Бургас /КРОСС/ От 10.30 часа на Летища „Бургас" ще бъде посрещнат двумилионния пътник.

***
Варна /КРОСС/ От 10.30 часа в Центъра по остеопороза и остеометрия на територията на ДКЦ „Чайка" ЕООД ще се проведе пресконференция във връзка с обявяване на резултатите от скрининговите изследвания, част от инициативата „Месец на костното здраве".

***
Варна /КРОСС/ От 13.00 часа в зала "Концертна", в Младежки дом-Варна ще се проведе пресконференция по повод началото на инициативата "Вдъхновение за младежта".

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.00 до 14.00 часа на Самоводската чаршия във Велико Търново ще се проведе лятно училище по занаяти - рисуване и бижутерийница.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на кандидата за кмет на Реформаторския блок във Велико Търново. Ще бъде представена програмата и приоритетите за предстоящите избори.

***
Велико Търново /КРОСС/ В 13.00 часа в зала 302 в сградата на общината ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени поредицата от събития, в периода от 19 до 22 септември.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 20.00 часа кметът Даниел Панов ще връчи отличията на победителите в Международната колоездачна обиколка на България.

***
Велико Търново/с. Шереметя /КРОСС/ От 10.00 часа на строителната площадка на регионалната система за управление на отпадъците Велико Търново, с. Шереметя ще се проведе Ден на отворените врати.

***
Велико Търново/с. Арбанаси /КРОСС/ От 18.30 часа ще се проведе фестивалната вечер на „Скариада БГ".

***
Видин /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на общината инж. Добромир Дилов - зам.-кмет с направление „Устройство на територията и развитие на инфраструктурата" ще даде пресконференция, на която ще представи програмата на Трети кръг от Българския дрифт шампионат Видин 2015 г., чието послание е „Намали скоростта, спаси живот!"

***
Добрич /КРОСС/ От 11.00 часа работната група за избор на обекти на интервенция, които допълнително ще бъдат включени към Интегрирания план за градско възстановяване и развитие и в Инвестиционната програма на Община град Добрич ще заседава в бизнес залата на Община град Добрич.

***
Добрич /КРОСС/ От 11.00 часа в Голямата зала на Община град Добрич ще се проведе среща във връзка с представяне на приоритетните области на " Националната кампания за пациентски политики", Национално пациентско обединение "Конфедерация Защита на Здравето" и Община град Добрич.

***
Казанлък /КРОСС/ От 10.00 часа в сградата на Общинска администрация ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Интегриран воден проект на община Казанлък. Етап 2: Реконструкция и модернизация на ГПСОВ - Казанлък".

***
Казанлък /КРОСС/ От 17.00 часа министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще открие реконструираната и модернизирана градска пречиствателна станция за отпадъчни води на Казанлък.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 11.00 часа в прес-клуб на БТА Лама Джигме от Тибет ще проведе среща с медиите. Индийският учител е завършил Университета по будистка философия в Сетар Ларунг Гар.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 13.30 часа Районен съд - Кюстендил ще заседава по дело за сключване на споразумение със задържаните четирима младежи от Косово, преминали незаконно българо-македонската граница.

***
Кула /КРОСС/ От 10.30 часа в заседателна зала на общинската администрация екипът на Областен информационен център-Видин (ОИЦ-Видин) ще се проведе среща за ИСУН 2020.

***
Несебър /КРОСС/ От 18.00 часана сцената на амфитеатъра в стария град ще се състои официалното откриване на I-я Международен фестивал „Несебър без граници".

***
Нова Загора/ с.Баня /КРОСС/ От 15.00 часа главният секретар на МВР ще присъства на откриването на реновираната сграда на Регистрационно-приемателния център към Държавната агенция за бежанците в с. Баня.

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.00 часа министърът на икономиката Божидар Лукарски и министърът на туризма Николина Ангелкова ще участват в бизнес форум „Пловдив 2020 - какво е нужно за развитието на индустрията, културния туризъм и инвестициите"в Дома на културата „Борис Христов".

***
Пловдив /КРОСС/ От 10. 00 часа в експозиция „Съединение на България от 1885 година" ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен проектът „Да влезнем отново в музеите!

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.00 часа в зала ПРЕСКЛУБ на Конгресен център на Международен панаир в Пловдив, ще се проведе пресконференция с екипа на „Рибарят и неговата Душа".

***
Пловдив/с.Старосел /КРОСС/ От 20.45 часа зам.-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева ще бъде специален гост на традиционния винарски празник, възродил старите български традиции за отбелязването на началото на гроздобера във винарска изба „Старосел".

***
Разград /КРОСС/ От 10.30 часа на детската площадка до РБ „Проф. Боян Пенев" ще се състои „Читалня под небето", с което ще бъде закрита инициативата „Забавно лятно четене".

***
Русе /КРОСС/ От 10.00 часа в Зала „Св. Георги" на Областна администрация, ще се проведе редовно заседание на Постоянната секторна комисия в областта на туризма и околната среда.

***
Смолян /КРОСС/ От 16. 30 часа ще започната тържествата по повод 40-годишнина на Планетариумът в Смолян.

***
Тутракан /КРОСС/ От 12.30 часа министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще присъства на официалното откриване на Крайдунавския парк в град Тутракан. От 13.00 часа в залата на Общинския съвет в град Тутракан министър Танева ще проведе среща със земеделски производители.

***
Шумен /КРОСС/ Oт 11.00 часа в Пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на АБВ с участието на Румен Петков - заместник-председател на партията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.