• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за утре, 24 октомври

Предстоящи събития в страната за утре, 24 октомври

***
Брюксел /КРОСС/ Продължава работното посещението на президента Росен Плевнелиев за участие в заседанието на Европейския съвет.

***
София /КРОСС/ От 9.00 часа ще се проведе семинар на Център за бизнес образование и маркетингови комуникации в конферентна зала в хотел Шипка.

***
София /КРОСС/ Военна академия „Г.С. Раковски" организира курс за обучение на учители по превенция на бедствията и авариите.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Апелативен съд София ще бъде гледано делото за правоприемство между двете мюсюлмански настоятелства в Република България.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на КНСБ ще се проведе пресконференция на тема „Синдикатите и тяхната роля в борбата със стреса и психосоциалните фактори на работната среда" по повод Европейската седмица по безопасност и здраве при работа.

***
София /КРОСС/ От 11 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод старта на проекта „Подобряване на процеса по предоставяне на електронни административни услуги в Българския институт по метрология /БИМ/, чрез реализиране на нови електронни услуги и надграждане на част от съществуващите до ниво 4". Проектът е финансиран с безвъзмездната финансова помощ на Оперативна програма „Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

***
София. /КРОСС/ От 11.30 часа министърът на земеделието и храните Васил Грудев ще открие тържественото честване по повод професионалния празник на работещите в областта на българската земеделска наука в сградата на Централно управление на Селскостопанската академия.

***
София /КРОСС/ От 11.30 часа пред Театър „София" в парк „Ген. Владимир Заимов" за втора поредна година ще бъдат пуснати 1200 розови балона с хелий. Инициативата е част от кампанията по отбелязването на Световния месец за борба с рака на гърдата, организирана от Първа САГБАЛ „Св. София" - София, Специализираната болница за активно лечение по онкология - София и УМБАЛ „Св. Марина" - Варна.

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа в Агенция „Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени офертите в открита процедура за рехабилитацията на 20км от път III-107 Кочериново - Рила - Рилски манастир.

***
София /КРОСС/ В 18.00 часа ще бъде официално открит проектът „Знания, които променят живота" в 137 СОУ „Ангел Кънчев", зала „Европа" (бул. Сливница 135, до изхода на метро станция „Сливница").

***
Благоевград /КРОСС/ От 10.00 часа в Регионалният исторически музей ще се проведе национална конференция „Форум Реставрация" 2014.

***
Видин /КРОСС/ От 11.00 часа в общината ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Разработване на стратегически планови документи на община Видин и въвеждане на правила за мониторинг и контрол на политики" по ОП „Административен капацитет" 2007 - 2013 година.

***
Видин /КРОСС/ От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще бъде дадена пресконференция на представители на Свободен младежки център, които ще представят дейността си по проект „Програма за подкрепа на фамилното действие - постигнатите резултати и научени уроци".

***
Плевен /КРОСС/ От 17.30 часа в зала „Амброаз Паре" на Телекомуникационния ендоскопски център ще се проведе тържествена церемония по присъждане на почетно звание „Доктор хонорис кауза" на д-р Кеничиро Хасуми.

***
Правец /КРОСС/ Ще се проведе семинар на тема „Пчеларството в наши дни - нови предизвикателства и възможни решения", в който кампанията „За пчелите и хората" е партньор в хотел RIU Pravets Resort.

***
Пловдив /КРОСС/ „Български пощи" ЕАД ще участва в панаира на колекционерите „Булколекто 2014", който ще се проведе в палата № 7 на Международен панаир Пловдив.

***
Стара Загора /КРОСС/ От 11.00 часа в общинската зала „П.Р. Славейков" ще се състои тържествена сесия на 18-тия новосформиран Младежки общински съвет.

***
Златни пясъци /КРОСС/ В дирекция природен парк „Златни пясъци" ще се проведе работна среща за обсъждане оптимизиране границите на парка.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.