• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за днес, 17 юни

Предстоящи събития в страната за днес, 17 юни

***
София /КРОСС/ От 9.00 часа Народното събрание ще проведе редовното си заседание.

***
София /КРОСС/ От 13.30 ще се проведе редовното заседание на Висшия съдебен съвет.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа ще заседава Министерски съвет.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа заместник-кметът на София Ирина Савина и кметът на район „Надежда" Димитър Димов ще представят проект за строителство на физкултурен салон и мултифунционално игрище към 98 Начално училище в кв. „Илиянци".
Пресконференцията ще се проведе в зала Официална на Столична община.

***
София /КРОСС/ Oт 12 часа в Министерството на околната среда и водите - бул."Княгиня Мария Луиза" №22, ще се проведе пресконференция за представяне на Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.". Ще участват министър Ивелина Василева и главният директор на Главна дирекция ОП „Околна среда" в МОСВ Яна Георгиева.

***
София /КРОСС/ От 19.00 часа в Гранд хотел София ще се състои лекция на д-р Хелге Йоргенс на тема „Енергийният модел на Германия - възможност за България".

***
София /КРОСС/ От 14,30 ч. ще се състои официална церемония по откриване на реставрираните „Царски зали" във Военна академия „Г. С. Раковски".

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Българска търговско промишлена палата (зала А). Ще бъдат изнесени и актуални данни за икономиката от последните месеци на 2015 г.

***
София /КРОСС/ От 18:00 часа в Хотел „Шератон", зала „Сердика" ще се проведе Европейски моден форум 2015 г.

***
София /КРОСС/ От 14.30 часа, в залата на четвъртия етаж в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, министър Павлова ще подпише договор за оценка на съответствието, инженер по правилата на ФИДИК и строителен надзор за рехабилитацията на яз. Студена.

***
Благоевград /КРОСС/ От 11.00 часа в зала № 5 на община Благоевград ще се проведе пресконференция по повод едно от очакваните и любими събития за театралните школи от Благоевград и страната- театралния фестивал „Талантино". Какви изненади е подготвила община Благоевград тази година, кой е в журито и кои са постановките от програмата, ще стане ясно по време на срещата.

***
Казанлък /КРОСС/ От 11.00 часа ще се проведе кръгла маса по проект: "Стимулиране развитието на устойчиви предприемачески дейности в сферата на алтернативния туризъм в планинските и погранични райони на България", финансиран от Европейската комисия чрез програма Еразъм+ 2014г. Събитието ще се проведе в Голяма зала в Младежкия дом на град Казанлък, ул. „Капрони" 1.

***
Бургас /КРОСС/ От 18.30 часа ще се състои представяне на книгата "Течна дружба 3" на Иво Инджев. Събитието ще се проведе в КЦ "Морско казино", зала "Георги Баев".

***
Смолян /КРОСС/ От 14.00 часа ще се проведе преглед на любителското художествено творчество на Сухопътни войски през 2015г. който ще се проведе във Военен клуб - град Смолян, бул. ,,България" N:77.

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа ГС на БСП - Варна ще проведе пресконференция. Темата е „ПУП - ПРЗ на квартал „Чайка".

***
Варна /КРОСС/ От 14.00 до 16.00 часа в офиса на партия ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" №1 граждани ще приема общинският съветник Николай Георгиев.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.00 часа ще се състои откриване на изложба „ Аз един Бачо Киро съм", посветена на 180-годишнината от рождението на видния възрожденец Бачо Киро Петров, във фоайето на Ргионална библиотека.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 13.00 часа във Възрожденското училище ще се проведе научна конференция на тема: „Трима бележити българи - Вл.Караманов, Ем.Попдимитров и Ефр.Каранов".

***
Благоевград /КРОСС/ Пресконференция за представяне на резултатите от проучване на потенциала и възможностите за използване на възобновяеми енергийни източници в седемнадесет общини от Югозападна България ще се проведе от 10.30 ч., в зала „Пара", гр. Благоевград, ул. „Иван Михайлов" №1, етаж 8.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.