• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за утре, 23 юли

Предстоящи събития в страната за утре, 23 юли

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

***
София. /КРОСС/ От 10.00 часа ще почне редовното заседание на Министерски съвет.

***
София /КРОСС/ От 12.30 часа Висшият съдебен съвет ще проведе редовното си заседание.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа 1 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Михаил Петров (чл. 14 от ЗЕЕЗА - екстрадиция).

***
София /КРОСС/ От 10.30 часа в сградата на КНСБ ще започне форум, свързан с инициативата на КНСБ за възраждане на индустрията в България.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на Съюза на българските журналисти Алекси Кесяков, секретар на Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението по пътищата, ще представи новата си книга „Всеки живот си заслужава".

***
София /КРОСС/ От 13.00 часа в Гранд Хотел София Асоциацията на земеделските производители в България и ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп" ще дадат пресконференция относно подписването на Меморандум за съвместно сътрудничество, консултативна и методическа помощ от страна на застрахователната компания, основана на индивидуален подход към членовете на АЗПБ.

***
София /КРОСС/ В 13.30 часа в сградата на КНСБ в конферентна зала председателите на бизнес и синдикалните организации ще направят изявления относно актуалната ситуация.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа Дискусионен клуб „Маген" и Организация на евреите в България „Шалом" ще проведат дискусионна тема „Ситуацията в Близкия изток и последиците за Държавата Израел" с израелския посланик у нас Шаул Камиса Раз.

***
София /КРОСС/ От 14.30 часа в ж.к. „Красно село", ул. „Пчела" 27 - Клуб на БСП „Красно село" Мая Манолова, кандидат за председател на БСП, ще участва в дискусия за бъдещето на БСП под надслов „Промяната е път към победата!".

***
Благоевград /КРОСС/ От 10.00 часа Общински съвет - Благоевград ще проведе извънредно заседание по повод 60-ата годишнина от най-голямото в историята на Благоевград наводнение, взело 13 жертви и причинило непоправими за времето си разрушения.

***
Бургас /КРОСС/ От 13.30 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе заключителна пресконференция за приключване изпълнението на проект „Магията на древността и красотата на природата от Бургаския залив до Странджа".

***
Видин /КРОСС/ От 10.00 часа в конферентната зала на бизнес сградата на ул. „Найчо Цанов", 2А ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен проект „Младежта действа обединено".

***
Габрово /КРОСС/ От 11.00 часа в ритуалната зала на Община Габрово ще се проведе пресконференция по повод изпълнението на проект „Техническа помощ за подготовка на Община Габрово за следващия програмен период 2014 - 2020".

***
Търговище /КРОСС/ От 13.00 часа на ул. „Христо Ботев" № 12 Б, ПП „Република БГ" ще открие официално партиен офис на партията в град Търговище.

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.00 часа в офиса на СРС „Подкрепа" на бул. „Руски" 86 ще се състои пресконференция по повод смъртния случай на локомотивния машинист край гара „Калояновец", който е член на КТ „Подкрепа" и по повод срещата на представители на ръководството на БДЖ с локомотивни машинисти в Пловдив, свързана с този случай и с условията на труд изобщо в железниците.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.