• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития в страната за утре, 19 септември

 Предстоящи събития в страната за утре, 19 септември

***
Баку /КРОСС/ На 19 и 20 септември президентът Росен Плевнелиев ще бъде на работно посещение в Баку, Азербайджан. В състава на водената от държавния глава делегация е министърът на икономиката и енергетиката Васил Щонов.

***
София /КРОСС/ От 10:00 часа в зала „Роял" на "София Хотел Балкан" ще се проведе публично обсъждане на финалната версия на новата оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж", в което ще вземат участие министърът на образованието и науката доц. Румяна Коларова и зам.-министър проф.Николай Денков.

***
София /КРОСС/ От 09.30 часа втори състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Емилия Масларова и други обвиняеми.

***

София /КРОСС/ От 10 часа в „Кемпински Хотел Зографски" ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Стратегическото планиране в българските гори - гарант за ефективно управление и устойчиво развитие" по Оперативна програма „Административен капацитет" с № 11-13-8/03.09.2012 г., изпълняван по Приоритетна ос I „Добро управление", под-приоритет 1.2. „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики".

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА Гражданско сдружение „Алцхаймер България" ще обсъди политиките и практиките в България по отношение на болните с деменция и техните семейства във връзка със Световния ден за борба с болестта на Алцхаймер - 21 септември.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Български институт по метрология ще даде пресконференция за представяне на проект „Надграждане на информационно-комуникационната среда на БИМ чрез по-нататъшна интеграция, разработка на нови и подобряване на съществуващи софтуерни модули".

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Съюза на българските журналисти ще се проведе теоретико-приложна конференция на тема: „Журналисти за един мирен свят".

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа в Агенция „Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени ценовите оферти за офертите за избор на изпълнител на рехабилитацията на път III-235 от км 39+117 до км 53+023, в област Силистра, както и за надзор на строително-монтажните работи.

***
София /КРОСС/ В 12.00 часа на ул. „Славянска", 2 ще бъде открито Четвъртото поред издание на зелената инициатива PARK(ing) Day.

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа в централата на „България без цензура" на адрес бул. „Черни връх" №25А, бизнес център Хемус, ет. 1, Николай Бареков, председател на ББЦ и Димитър Аврамов, водач на листата в Разград ще обявят подробности и детайли във връзка с предстоящата блокада на турската граница.

***
София /КРОСС/ От 12:00 часа в Националния пресклуб БТА Национална пациентска организация, Национален младежки форум и Български икономически форум ще дадат пресконференция по повод стартираща национална информационна кампания за насърчаване на избирателната активност на Парламентарни избори 2014 г. - „Искам да „купя" твоя глас".

***
София /КРОСС/ В 13:00 часа в Националния пресклуба на БТА Центърът за демографска и Демографски институт при Българската академия на науките и изкуствата ще дадат пресконференция по темата за купуването и продаването на гласове въвъ връзка с извършено от тях проучване.

***
София /КРОСС/ От 13.30 часа в зала 2 на хотел „Централ Парк" Областна администрация - Софийска област ще даде пресконференция по проекта „Управление на човешките ресурси. Компетентна и ефективна държавна администрация".

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на областната дирекция на ОДМВР - Пловдив министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов ще вземе участие в пресконференция. На нея директорът на областната дирекция Пламен Узунов и административният ръководител на Окръжна прокуратура - Пловдив Румен Попов ще оповестят подробности около успешно проведени съвместни действия в борбата с престъпността.

***
Бургас /КРОСС/ От 13.30 часа в зала „Петя Дубарова" на Културен център „Морско казино" Община Бургас организира конференция на тема „Предизвикателствата пред публично-частните партньорства в сферата на широколентовата инфраструктура".

***
Пазарджик /КРОСС/ В 14.00 часа министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова ще открие модернизираната жп гара Пазарджик, а по-рано през деня - строителните дейности по жп линията - Пазарджик-Стамболийски.

***
Пловдив /КРОСС/ В 20.00 часа на площада в село Климент ще се състои откриването на програмата за честванията по повод Деня на независимостта на Република България.

***
Стара Загора /КРОСС/ От 09.15 часа на стадион „Берое" кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открие Второто Европейско първенство по лека атлетика за сляпо-глухи.

***
Стара Загора /КРОСС/ В 10.00 часа водачът на листата на ГЕРБ в 27-ми МИР Стара Загора Лиляна Павлова ще посети градския пазар и традиционния есенен панаир в Чирпан. След това тя ще се срещне с ръководствата и работещите в местни предприятия.

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.30 часа в кв. „Прослав" доц. д-р Георги Йорданов, доц. Кирчо Атанасов и Антон Мартинов от листата на „БСП лява България" за Пловдив град ще се срещнат със симпатизанти.

***
Ловеч /КРОСС/ От 11.45 часа лидерът на АБВ и президент на България в периода 2002 - 2012 г. Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще посетят град Ловеч, като в 12.10 часа в зала 109 на Дом „Преслав" ще дадат пресконференция.

***
Хасково /КРОСС/ В 13.30 в регионалния пресклуб на БТА Пламен Марков, водач на листата на „Движение 21" в Хасковския избирателен район, ще представи останалите кандидати за народни представители, издигнати от партията.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 13.30 часа водачът на листата на Коалиция „БСП - лява България" за Кюстендил Мая Манолова и кандидатите за народни представители ще се срещнат с жители на община Трекляно, както и на фестивала „Балканска черга" в село Шишковци.

***
Видин /КРОСС/ От 13,30 часа в Регионалния пресклуб на БТА водачът на листата на Реформаторския блок за 5-МИР Видин проф.Вили Лилков и останалите членове от листата ще дискутират проблемите свързани с проекта пътя Е-79 София-Видин.

***
Бургас /КРОСС/ От 14.00 часа в централата на БСП - Бургас на ул. „Фердинандова", 60 ще се състои пресконференция с участието на кандидата на народен представител от листата на Коалиция „БСП - лява България" Атанас Зафиров и и председателя на Областен съвет на БСП - Бургас Николай Тишев.

***
Варна /КРОСС/ От 16.00 часа пред Фестивалния комплекс в града лидерът на партия „Нова алтернатива" Николай Цонев ще се срещне с привърженици и симпатизанти на партия. По време на срещата ще бъдат представени кандидатите за депутати на партията от региона и водачът на листата - лицето на варненските протести срещу монополите - Пламен Костадинов.

***
Велико Търново /КРОСС/ В 15.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА председателят на ПЕС Сергей Станишев ще даде пресконференция.

***
Габрово /КРОСС/ От 15.30 часа лидерът на АБВ Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще посетят град Габрово, като в 15.30 часа в кафе-клуб в МОЛ - Габрово ще дадат пресконференция.

***
Пловдив /КРОСС/ От 17.30 часа в кв. „Прослав" Красимир Трифонов от листата на „БСП лява България" за Пловдив град в екип с двама общински съветници Минка Сърнешка и Тодор Кръстев ще се срещнат със симпатизанти.

***
Габрово /КРОСС/ В 17.30 часа лидерът на АБВ Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще присъстват на Тържествен водосвет в Дряновския манастир, а от 18.00 часа - на празничния концерт в град Дряново.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.