• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития в страната за утре, 16 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 16 септември

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов и главният изпълнителен директор на GLOBUL Стайн Ерик Велан ще подпишат споразумение за сътрудничество в заседателната зала на вътрешното ведомство.На церемонията ще присъства Н. Пр. Гюру Катарина Викьор, посланик на Кралство Норвегия в България.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа министърът на културата доц. д-р Мартин Иванов ще запознае представителите на медиите със състоянието на хранилищата на Българската национална филмотека в кв. Бояна, които не са били ремонтирани и модернизирани от дълги години поради липса на средства - спирка "Фохар АД" на ул. „Кумата"№ 68 в София, кв. Бояна. В инспекцията на хранилищата на ул. „Кумата"68, в които се съхранява голяма и ценна част от аудио-визуалното наследство на страната ни, ще участва и директорът на Българската национална филмотека Антония Ковачева.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа 29 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Илко Радев. Радев е обвинен за убийство извършено при превишаване на пределите на неизбежната отбрана.

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа Центърът за електронно обучение на Софийски университет ще открие Ден на отворените врати, на който ще бъдат демонстрирани постиженията на младите изследователи от Докторантското училище в областта на педагогическите изследвания и електронното обучение.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа ще проведе двадесето поредно издание на Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина" - Кандидатстудентска кампания 2015 на адрес пл. „Св. Неделя" 4, ет. 5.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА на бул. "Цариградско шосе" 49 ще се проведе пресконференция по повод въвеждането на европейска система за управление на учебната дейност в театрален колеж "Любен Гройс".

***
София /КРОСС/ От 12.15 часа в зала „Роял 1" на хотел „Шератон" ще се проведе пресконференция на Асоциация на индустриалния капитал в България.

***
София /КРОСС/ От 18.30 часа в Червената къща ще се проведе дискусия на тема „Енергетика и климат", организирана от „Сдружение за изследователски практики".

***
София /КРОСС/ В 19.15 в Зала 3 на НДК ще бъде официално открит осмия международен ФЕСТИВАЛ ЗА УЛИЧЕН И КУКЛЕН ТЕАТЪР "SOFIA PUPPET FAIR 2014", чийто домакин е Столичнит куклен театър.

***
София /КРОСС/ В 11.00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков ще проведе среща с колектива на 15-ти Диагностично консултативен център в София, намиращ се на ул."Никола Габровски"№ 20.

***
София /КРОСС/ В 16.00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще разговаря със столичани на открита приемна, разположена пред Народния театър.

***
София /КРОСС/ От 16.00 до 19.00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов и Димитър Тодоранов ще представят основните приоритети от управленската програма на партията на открита приемна за граждани, разположена на бул."Монтевидео"98 (пред „Фантастико").

***
Тополовград /КРОСС/В 12.45 часа вицепремиерът и министър на регионалното развитие и на инвестиционното проектиране Екатерина Захариева и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Лазар Лазаров ще проверят строителните дейности на автомагистрала „Марица". Инспекцията на ще започне при краят на лот 2 от АМ „Марица" и началото на готовият участък от магистралата, при пътен възел „Тополовград"

***
Враца София /КРОСС/ От 10.00 часа в сградата на ОД МВР ще се проведе тържество по награждаването на служителите от МВР и на доброволците участвали в спасителните действия в гр. Мизия.

***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа община Бургас ще представи на пресконференция събитията, включени в Европейска седмица на мобилността 2014 година, ще продължи от 16 до 22 септември. Пресконференцията ще се състои в Заседателната зала на Община Бургас. На събитието ще бъдат обявени и нови за Бургас придобивки.

***
Пловдив /КРОСС/ От 09.30 ще бъдат открити традиционните българо-германски консултационни дни по пенсионни въпроси, които се организират от Националния осигурителен институт и Германското пенсионно осигуряване, като домакин е териториалното поделение на НОИ в града. Консултациите ще се проведат до 18 септември.

***
Русе /КРОСС/ От 10.00 часа Българската академия на науките и изкуствата и Организационен комитет по посещението на акад. проф. д-р Самуил Рефетов от Университета в Чикаго, САЩ в родния му град организират пресконференция в Конферентната зала на Гранд-хотел „Рига".

***
Перник /КРОСС/ От 10.00 часа лидерът на АБВ Георги Първанов ще проведе среща с Управителния съвет и актива състезатели на волейболен клуб „Миньор"- Перник. Събитието ще се състои в спортна зала „Борис Гюдеров".

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.30 Градският съвет на БСП в Пловдив ще даде брифинг във връзка с масовите уволнения във „ВиК-Пловдив" ЕООД във фронт офиса на Главната улица в Пловдив.

***
Русе /КРОСС/ От 13.00 часа ПП Република БГ ще представи листата си на пресконференция в залата на Хотел "Вега".

***
Стара Загора /КРОСС/ От 14.00 часа лидерът на АБВ Георги Първанов ще проведе среща с членове и симпатизанти на АБВ в Стара Загора. Събитието ще се проведе в зала 1 на комплекс „Верея", разположен на бул. „Цар Симеон Велики".

***
Видин /КРОСС/ От 14.30 часа в катедралния храм "Свети Димитър" ще се извърши празничен водосвет за успех на „Патриотичния фронт НФСБ и ВМРО" в предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври 2014 година.

***
Раднево /КРОСС/ От 18.00 часа лидерът на АБВ Георги Първанов ще вземе участие в представянето на листата на Коалиция АБВ за 27 МИР в град Раднево. Събитието ще се проведе в залата на Общинския център на културата „Нончо Воденичаров". То ще бъде последвано от концерт с участието на Тони Димитрова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.