• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за утре, 4 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 4 септември

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще връчи договори на 32 общини и 9 предприятия по програмата „Енергийна ефективност и възобновяема енергия" в зала „Роял 1" на София Хотел Балкан.

***
София /КРОСС/ От 12.15 часа министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще посети 91 Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов", ул. „Позитано" 21. Училището е един от обектите в Столична община, в които ще бъдат изпълнени мерки за енергийна ефективност по програмата „Енергийна ефективност и възобновяема енергия".

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ВМРО - Българско национално движение ще внесе документите си за регистрация в Централната избирателна комисия за участие в местните избори.

***
София /КРОСС/От 10.00 часа в централата на Конфедерацията на независимите синдикати в България, ще се проведе пресконференция на тема: Синдикалният поглед по преговорите за договаряне на Минималните осигурителни доходи (МОД) за 2016 година - предизвикателства и резултати.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа Българска аутсорсинг асоциация (БАА) с подкрепата на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България (СРСНПБ) организират кръгла маса „Българска аутсорсинг асоциация и езиковите и професионални гимназии - за развитието на човешкия капитал в България"
в залата на 23 СОУ „Фр. Ж. Кюри".

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа на територията на Централен софийски затвор ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен проектът „Пътят на новото начало", изпълняван от фондация „Мисия Спасение".

***
София /КРОСС/ От 11. 00 часа ръководството на ПП АБВ ще даде пресконференция по повод откриването на политическия сезон. От партията ще изразят и позицията си във връзка с предложенията за промяна на Конституцията свързани със съдебната реформа.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Конферентен център „Венус" КЗЛД организира заключителна конференция по повод обобщаване на резултатите по проект „Повишаване на квалификацията и надграждане на уменията и компетенциите на служителите на КЗЛД за по - ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията им".

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА евродепутатът Ангел Джамбазки ще представи сигнали за корупция и бездействие на българските институции.

***
София.
От 13.00 часа на бул. „Монтевидео" (до обръщалото на автобус № 45) общинските съветници от БСП в СОС ще проведат открито заседание във връзка със състоянието на булеварда и липсата на нормален транспортен достъп до 88 СОУ "Димитър Попниколов"преди началото на учебната година.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа залата на Културен дом "Красно село" ръководството на СДС ще даде пресконференция след провеждането на заседание на Националния съвет на партията.

***
София /КРОСС/ От 19.00 часа в Руския културно-информационен център ще бъде открит Третия Международен фестивал за кино и телевизионни филми „Славянска приказка".

***
Бобов дол /КРОСС/ От 10.00 часа в РУ Бобов колеги, приятели и близки ще почетат паметта на загиналите шестима пожарникари и полицаи при потушаването на пожар в Централни взривни складове на Мини Бобов дол в с. Големо село преди 16 години.

***
Бургас /КРОСС/ От 18.00 часа във Военен клуб-Бургас ще се проведе честване на 130 години от съединението на Княжество България и Иточна Румелия.

***
Бургас /КРОСС/ Бургас ще бъде домакин на първия балкански параолимпийски турнир по тенис на маса за мъже, който ще се проведе на 4 и 5 септември.

***
Бургас.
От 4 до 6 септември в Експозиционен център "Флората" ще се проведе първият "Есенен панаир на майстора" в Бургас.

***
Вълчи дол /КРОСС/ От 17.00 часа вицепремиерът по демографската и социалната политика и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин, ще открие Общностен център в град Вълчи дол.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 12.00 до 14.00 часа ще се проведе Лятно училище по занаяти - бижутерийница и бродиране .

***
Велико Търново/ с. Арбанаси /КРОСС/ От 18.30 часа ще се проведе „Скариада БГ" - фестивална вечер.

***
Видин /КРОСС/ От 10.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА във Видин от Коалиция "БСП лява България" Филип Попов и Димитър Велков, председател на областната младежка организация на БСП ще дадат пресконференция.

***
Габрово /КРОСС/ От 17.00 часа министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще открие обекти от водния цикъл на Габрово, изградени по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013". Преди това - в 16.00 часа тя ще посети пречиствателната станция за отпадъчни води.

***
Габрово/ „Етър".
От 4 до 6 септември ще се проведе XIII-тото издание на Международния панаир на народните занаяти, посветен на Европейските дни на наследството и под патронажа на Председателя на народното събрание на Република България, госпожа Цецка Цачева.

***
Добрич /КРОСС/ От 10.00 часа ще се проведе пресконференция в крепостта „Залдапа" с направено изключително археологическо откритие

***
Каварна /КРОСС/ От 17.00 часа на площад ,,Защитата на Каварна" ще бъде открито дванадесетото издание на "Миден и рибен фест".

***
Пловдив /КРОСС/ От 09.15 часа започва традиционното измиване с шампоан на паметника на Съединението в навечерието на Деня на Пловдив.

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.00 часа в експозиция „Съединение на България от 1885 година" на пл. „Съединение" 1 ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представена новата изложба „Съхранената памет за Съединението в българските музеи, архиви, библиотеки и частни колекции".

***
Русе/ с. Ряхово /КРОСС/ От 10.00 часа министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще присъства на официалното откриване на предприятие за производство на риба и рибни дарове в село Ряхово, Община Сливо поле. Проектът е финансиран по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство" 2007-2013 г.

***
Русе /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на МВР ще се проведе пресконференция по повод откриване „Седмицата на пожарната безопасност".

***
Русе /КРОСС/ В 12.00 часа в сградата на Община Русе министърът на земеделието и храните Десислава Танева и кметът на Община Русе ще подпишат договор за замяната на лесопарк „Липник".

***
Русе/ с. Дряновец /КРОСС/ От 14.00 часа министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще открие реновирано читалище „Пробуда 1927".

***
Средец /КРОСС/ От 19.00ч. на откритата сцена пред Трансграничен културен център за деца с концерт на Стефан Диомов и група „Сезони" , ще бъде официално открит благоустроеният район около Трансграничен културен център за деца по проект „ТРансгранична младежка зона".

***
Стара Загора /КРОСС/ От 10.00 часа на площада пред сградата на общината в Стара Загора евродепутатът Момчил Неков ще стартира първия по рода си у нас мобилен офис, който по план ще обиколи цяла България.

***
Шумен /КРОСС/ От 17.30 часа в зала „Сава Доброплодни" на НЧ „Д. Войников - 1856" ще бъде представена книгата „Часът на кошмара" от Тео Буковски с участието на Весела Люцканова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.