• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Симеон Славчев: Оставка на Крусев или Фандъкова персонално да си поеме отговорността

Симеон Славчев: Оставка на Крусев или Фандъкова персонално да си поеме отговорността

/КРОСС/ „Откакто  зам.-кмет по транспорта е Евгени Крусев, не само че голямата част от транспортните проблеми на София не са решени, но и за всеки обект, който се прави има сериозни проблеми, скандали със сериозен обществен отзвук.”

                       

Това коментира общинският съветник и съпредседател на „Политическа група 5” , инж. Симеон Славчев по време на проверка на ремонтите по ул.”Граф Игнатиев” тази сутрин.

                       

Общинският съветник, заедно с представители на „Политическа група 5” – Светослав Витков, Венцислав Мицов, Иван Велков, искат оставката на Крусев. „Ако Фандъкова не отстрани Евгени Крусев тя персонално ще трябва да поеме отговорността за некачествените ремонти и за абсолютно неефективното изразходване на обществените средства”, беше категоричен Славчев.

                      

По време на сутрешната проверка, представител на строителния надзор показа на съпредседателя на „Политическа група 5” различните отсечки на улицата и в какъв етап на строителство се намират те. Оказа се, че отсечката на „Граф Игнатиев”, чиито заграждения бяха махнати вчера, днес отново е оградена и по нея се работи.

                     

По думите на строителния надзор, ремонтът на мястото все още не е приключил, предстои фугиране, довършителни дейности и поправяне на някои не добре изработени участъци. Той обеща, че всички проблеми, които в момента са видими по обекта, ще бъдат отстранени и сподели, че трудно се намират работници за ремонта, което затруднява и забавя работата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Вижте само какво са сътворили пред църквата св.Седмочисленици

03.10.2018 20:17:36

Анонимен

..."Константин Величков" го запушиха и сега е проблемен и изнервящ за преминаване. Всички коли карат през преки и успоредни на него улици и е ад! ...всички тези с вратовръзките, които взимат решенията за тези ремонти са за трепане!

03.10.2018 17:36:27

Анонимен

…..Константин Величков , Цариградско и още и още гербераско усиране и яко краднене.

03.10.2018 14:07:15

Анонимен

Незабавни оставки и поемане на отговорност за мърлявата работа защото не е първия случай на мърляв ремонт в София. Спарвка Витошка, Дондуков...

03.10.2018 12:46:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.