• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Радан Кънев: Скандалът е, защото видяха, че сме опасни

Радан Кънев: Скандалът е, защото видяха, че сме опасни

/КРОСС/Реформаторският блок е обект на силна медийна атака. Скандалът е, защото видяха, че сме опасни. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Радан Кънев от Реформаторския блок (РБ). По думите му медиите показват само негативи, а не това, което е направил блокът. Блокът показа, че не е проект на жълтите павета. Реформаторският блок е стъпил във всяка община в България, блокът е изградил това, което на десницата й липсваше повече от десетилетие, обясни Радан Кънев. 

Според Кънев случващото се в момента в блока е последица от първата фаза на атаката срещу него - опитът да бъде разцепен.

„Да се наредят листите на седемпартийна коалиция, с гражданска квота, с местни съюзници, е математически невъзможно. Това е огромен труд и невероятен успех, че успяхме да стигнем дотук", отбеляза лидерът на ДСБ. Според него атаката включва още Монтана, Бургас, Смолян, позиции в София, насочена е и директно към лидерите на блока.

„Видяха, че отиваме на битка и тук е въпросът, откъде идва атаката - от Движението за права и свободи, от Ахмед Доган. В Хасково ДПС няма да си получат мандата, който очакват, в Смолян ще им отнемем мандат, в Монтана ще отнемем мандат на БСП и те го виждат това. Свикнали са извън София да сме слаби, само че това няма да се случи и са много стреснати", коментира Радан Кънев.

По думите му в България е скандален всеки, който отнема власт на ДПС.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

дядо

Вас ви брои за живи само агент Буда и то, защото евентуално може да сте му нужни. Не се бутайте сред големите.

02.09.2014 15:08:23

Батка

Сериозни били. Не сте сериозни, просто ГЕРБ ви гласи за патерица и сте им важни на тях. Но не ви молят, а ви заповядват да сте им държанка. Реагирайте!

02.09.2014 15:08:11

Мая

Ясно е, че ДПС не е читава партия и гледа само себе си, разяждайки конкуренцията. Кънев да каже, защо не отговори на Борисов на многобройните нападки и обиди от последните дни?!

02.09.2014 15:08:02

Ред

ГЕРБ няма да управлява - нито с патерицата РБ, нито с някой друг! Хората не са мазохисти и няма да гласуват за мутрите.

02.09.2014 15:07:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.