• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Мобилните къщи на звездите по Fine Living

Мобилните къщи на звездите по Fine Living

/КРОСС/ Къде живеят звездите докато пътуват на турнета или снимат далече от дома? Някои отсядат в скъпи хотели, други просто си купуват „мобилни къщи". Така винаги се прибират „у дома" след безкрайния снимачен ден или поредния концерт.

Голям фен на мобилните къщи е Уил Смит.

На колела ли казах? Представете си -те са 22! Ето и още впечатляващи цифри: на територията на 111кв. метра жилищна площ има 14 телевизионни монитора и технологични въведения на стойност между 100 и 125 хиляди долара, гранитният плот в кухнята се оценява между 100 и 200 хиляди долара....

Всъщност по- лесно е просто да кажем, че „The Heat" струва 2 милиона и половина долара.
Не може да си го позволите да го купите.
Но може да го наемете, за да се почувствате звезда макар и само за седмица, но ще трябва да се разделите с 9 000 долара за тези седем дни.
Дали си струва ще кажете след разходката из мобилната къща, която се превръща в мезонет само с натискането на един бутон.

Заповядайте в хола, където Уил Смит прекарва време със семейството си и приятелите си.

Надникнете и в собствената гримьорна на актьора:

Вратите в този дом ще ви пренасат в „ Междузвездни войни". А само с натискане на един бутон вторият етаж се отваря и издига с още метър и 10 см. Това става чрез 8 бутала и 1 тон налягане.
Така спокойно може да се разходите из конферентната зала за работни срещи, с най-високо технологичното оборудване.

Ако ви е любопотно да видите повече подробности за дома на Уил Смит гледайте трейлъра на поредицата „Мобилни къщи на звездите" по телевизионния канал Fine Living:
https://www.youtube.com/watch?v=-V0WulksI0s

В „Мобилните къщи на звездите" Картър Устърхаус предоставя на зрителите изключителен достъп до някои от невероятните автобуси, каравани и кемпери на известните личности, които прекарват доста време на път. Ще видите още шикозния дом на колела на Вин Дизел, който се преобразява пред очите ни, както и луксозната резиденция на Кристина Агилера.

И още: Тимбаленд, Саймън Кауъл, Леонардо ди Каприо, Робърт Дауни-младши и олимпийският отбор по гимнастика на САЩ позволяват на зрителите да видят отблизо техните уникални и модерни домове на колела.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.