• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Цял квартал остана на тъмно заради катастрофа

Цял квартал остана на тъмно заради катастрофа

/КРОСС/ Цял квартал в центъра на Казанлък остана без електричество след катастрофа, станала късно снощи. Лек автомобил се вряза в електрическо табло. За щастие няма пострадали хора.
Инцидентът е станал снощи около 22 часа на улица "Орешака" в Казанлък. Водачът на лек автомобил Опел заради високата скорост, с която се е движил, губи контрол над управлението и се блъска в електрическо табло, след което се преобръща на няколко пъти. Хората от квартала разказаха, че се чул силен трясък, след което изведнъж спрял тока.
"Такъв стрес получих, толкова се разстроих, виждам тази обърната кола. Помислих си, че има пострадали хора. В момента нямаме ток. Трябвало някаква експертиза да се направи и тогава да пуснат тока. А ние имаме фризери, парното ни е на ток", разказа потърпевша.
Около час и половина десетки жилища останаха без електричеството. То е възстановено веднага след като приключва експертизата на полицията. Жителите на квартала казаха, че такива инциденти се случват често.
"Почти всяка вечер има каране с високи скорости. Тук като че ли се правят гонки. Просто сме късметлии, че ей там долу е тръбата на газта - добре, че ударът не е бил там", обясни жител на квартала.
Младежът, който е управлявал автомобила, не е употребил алкохол. Образувано досъдебно производство ще изяснява причините за катастрофата. Токът на хората, живеещи в квартала, е възтановен, съобщи БНТ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Наистина ли трябва спешно заем? Свържи Financialdepartment.online@gmail.com

03.11.2013 10:56:30

Анонимен

Наистина ли трябва спешно заем? Свържи Financialdepartment.online@gmail.com

03.11.2013 10:52:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.