• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

„Кунг фу панда” 2 пристига в България за втора порция смях

Гала премиерата е на днешния 1 юни

София /КРОСС/  Симпатичната панда По отново се завръща със своята страхотност в нови и още по-забавни приключения. Воинът-дракон и Бясната петорка ще трябва да спaсят кунг-фу и Долината на мира от страховития злодей Лорд Шен, който възнамерява да използва тайно всесилно оръжие, за да завладее Китай и да унищожи традицията на кунг-фу. По ще трябва да се вгледа в миналото си и да разкрие тайната на мистериозния си произход, да намери вътрешен покой и отключи силата, която му е нужна, за да успее.
В традицията на първия филм „Кунг-фу панда”, По (Стефан Сърчаджиев) продължава да ни забавлява с нетрадиционния си кунг-фу стил. Прегърнал същинската природа на пандата, Воинът-дракон все по-умело използва физическите атрибути на панда висока над 2 метра и тежка 130 килограма... включително големия си корем и масивна задница. С подкрепата на своите приятели, легендарните майстори на кунг-фу Тигрицата (Светлана Смолева), Жерава (Тодор Николов), Пепелянката (Василка Сугарева), Маймуната (Петър Бонев) и Богомолката (Петър Калчев), По ще се озове в множество комични ситуации и зрелищни битки.
В „Кунг-фу панда 2” страхотните анимационни герои на Dreamworks ще забавляват кинозрителите в 3D, озвучени от български актьори, сред които също Анатолий Божинов (Лорд Шен), Кристиян Фоков (Бащата на По, господин Пин), Георги Георгиев (Учителя Шифу) и Петя Силянова (Сладкодумка) и др.
Филмът беше представен на специална прожекция в Кан по-рано този месец в приствието на оригиналните гласове на филма: Джак Блек (По), Анджелина Джоли (Тигрицата) и Дъстин Хофман (Учителят Шифу). На гала премиерата в Ню Йорк, по червения килим минаха и Луси Лиу (Пепелянката), Джеки Чан (Маймуната) и Жан Клод Ван Дам (Учителят Крокодил).
След като анимационната комедия получи възторжените аплодисменти на зрителите в Кан и по света, втора порция смях очаква и българските кинолюбители на 1 юни, когато е гала премиерата на „Кунг-фу панда 2” в България. На празника на децата, в Мол София от 16:00 ч., всички запалени фенове на кунг-фу и на необичайния, но забавен По ще могат да се развихрят с игри и състезания. Специални гости на събитието ще са Стефан Сърчаджиев (По), Светлана Смолева (Тигрицата) и Петър Бонев (Маймуната).
Филмът е предпремиерно в 3D кината от 27 май, а официалната премиера в България е на 3 юни в цялата страна. Повече информация за кунг-фу воините може да намерите на официалната българска страница www.kungfupanda.bg.
/ВС/
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.