• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Курумбашев: Успехът на левицата ще помогне да преодолеем античовешката дясна политика

Курумбашев: Успехът на левицата ще помогне да преодолеем античовешката дясна политика

/КРОСС/ "Всички граждани на Европа трябва да имат еднакви социални права, условия на труд и достъп до образование." Това заяви Петър Курумбашев, кандидат за евродепутат от листата на КБ с номер 15, на среща в село Розино община Карлово. На срещата продължила часове, той представи листата на КБ и акцентира върху ангажиментите, с които левицата влиза в надпреварата.

„Изпълнението на нашата програма ще гарантира младите да намерят своето работно място, ще гарантира развитие на социалната политика", обясни той.

„Успехът на левицата ще помогне да преодолеем дясната политика, която е рестриктивна и античовешка. В ЕП ние, представителите на България от КБ, ще продължим да отстояваме всички наши ангажименти, поети пред вас в предизборната кампания за 42-то НС", категоричен е Курумбашев.

„За 330 дни от старта на кабинета „Орешарски" успяхме да реализираме голяма част от тях. Но ни предстои още работа, за да отстраним нанесените от предишното управление вреди в социалната и икономическата сфера", допълни кандидатът за евродепутат.

На среща, състояла се в Сопот, Курумбашев припомни, че единствено това правителство е разрешило проблемите на ВМЗ и има планове за развитие на предприятието.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Александър

Много добре казано от представителя на КБ, от човек на ГЕРБ не бихме могли да чуем толкова много думи свързани правилно в изречения, камо ли в цяло изказване

27.04.2014 16:07:54

Катя

Докато Цеци поставя на избираемо място кръстницата на детето си ( моделка, която никога не е имало общо с политиката, като изключим, че познава анти политика Цветанов ), то в БСП поставят хора в евролистата си с доказани качества и политическа визия

27.04.2014 16:07:41

Жоро

С това си изказване Корумбашев доказа, че не напразно е поставен в листата за евровота и определено мястото му е именно в евро парламента

27.04.2014 16:07:31

Симона

Управляващите продължават да се справят по възможно най-добрия начин с тежкото икономическо и социално завещание на ГЕРБ. Сигурна съм, че нещата ще се подобряват все повече

27.04.2014 16:07:17

Радо

Напълно съм съгласен с Корумбашев. Всички заслужаваме равни права, надявам се това да се постигне от КБ след като спечелят изборите

27.04.2014 16:07:06

Анонимен

Курумбашев си е парексаланц мошеник и измамник, който с демагогия и лъжи будалка другите. Той вече си е натрупал милионите и сега издига лозунга : "Не ме гледайте какво правя, а слушайте какво ви приказвам !" ИЗЯДОХА и ОКРАДОХА РЕСУРСИТЕ и ВЕЧЕ НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ! НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ И НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ !!!

27.04.2014 14:59:17

тони

Само за месеци успяхме заедно да превърнем „Политическа Промяна Сега“ от идея, скицирана на лист хартия, в кауза за 100 хиляди будни българи. Още много трудни месеци ни делят от момента, в който ще можем да кажем, че сме постигнали дори малка част от мечтите си. Предстои ни да споделяме и работим по стотици нови идеи и сме сигурни, че ще срещаме все повече нови приятели по пътя към по-доброто бъдеще на България.

27.04.2014 14:36:32

тони

Американци: Бойко Борисов е съратник на гангстери, свързан с убийства Според дебело 3 инча досие, събрано от екип от бивши американски топ полицаи, Борисов е считан и за "бизнес партньор и бивш съратник на някои от най-големите гангстери в България"

27.04.2014 14:34:08

сиси

Не ме мразете мене че не вярвам в десните и съм убеден в тоталната им НЕДЕМОКРАТИЧНОСТ . Не ме мразете че видях на снимка как Асенчо бунтара е в офиса на бойко и получава инструкции от него . Не съм виновен че Костов и Борисов управляваха без ниикава демократция и продадоха тотално страната ( кремиковци за 1 лев вееееее ) Не съм виновен че ако не си от герб всичко ти се стопира и си подложен на натиск от всички институции . Аз просто си искам свободата и демокрацията . Не съм виновен аз че в момента само БСП имат силата да минат 4% та дори и да управляват с коалиция с други партии .

27.04.2014 14:33:42

пипи

Ей това е Борисов - блокира, окупира, саботира!!Никаква градивност, никаква държавност само отмъщение заради загубата на власт и спиране на контрабандните канали!След мен и Потоп - това е кредото на Мутролитикът (създание между мутра и политик)!

27.04.2014 14:33:04

нико

Нека го боли Буда. Както цяла България и целият народ ги болеше и продължава да ги боли, заради неговото мракобесно, мутрафонско, омразно и долнопробно псевдоуправление. Малко му е обаче на този нещастник. Много повече болка трябва да изпита, за да разбере какво изпитват днес 7 млн. български граждани благодарение на него

27.04.2014 14:32:29

кико

Мандатът на Ренета Инджова като шеф на националната статистика изтече, тя не беше уволнена. Освен това тя навърши пенсионна възраст. Това обяви като право на отговор в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия вицепремиерът Даниела Бобева. „Мандатите са въведени и това е демократична практика. Не смятам, че е редно да се говори за уволнение. Лично аз съм подкрепяла Ренета Инджова в работата й. Трябва да кажа, че правителството прие стратегията й, която е за над 2 млн. лева, за да се започнат реформите в статистиката. Аз я уважавам много и не бих искала да коментирам професионалните й качества”, обясни Бобева.

27.04.2014 14:30:43

Анонимен

тоя пуяк може да говори така след като си прибере ВИЕНСКИТЕ проститутки

27.04.2014 14:01:11

Йордан

Хубаво де, но да попитам- Кой прие плоския данък ? А ?

27.04.2014 12:56:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.