• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Антон Кутев: ГЕРБ ще предложат коалиция с БСП, отсега казвам – няма да приемем

Антон Кутев: ГЕРБ ще предложат коалиция с БСП, отсега казвам – няма да приемем

/КРОСС/ "Рано или късно ще се стигне и до това ГЕРБ да предложат коалиция с БСП, отсега казвам - няма да приемем", заяви депутатът от левицата Антон Кутев в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин". По думите му предложението Корнелия Нинова да стане председател на Народното събрание и Деница Златева да остане министър по европредседателството в началото на правителство „Борисов 3" са били призив за коалиция.

"Ние не искаме да влизаме в коалиция с вас, обърна се Кутев към ГЕРБ и продължи - Това означава, че взимаме избора на хората. Когато ляво и дясно се слеят в едно правителство, единствената опозиция остава народът".

Според Кутев именно това се е случило с Обединените патриоти и с „Воля", които по време на предизборната кампания представяха себе си като алтернатива на управлението на Бойко Борисов. "В момента половината от гласовете, с които управлява ГЕРБ на практика са срещу ГЕРБ", коментира Кутев.

Той отправи критики и към изказванията на премиера по време на конгреса относно оградата по границата. "Не трябва да позволим една ограда, за която са дадени много милиони, да пада и да ни обяснява премиерът, че няма нищо по-нормално от това, каза още депутатът от левицата. Защо не му падна къщата в Банкя", попита Кутев. Според него събранието на ГЕРБ е показало поглед назад, а не напред. „Не чух какво ще правят със здравеопазването, социалната сфера, икономиката. Това е конгрес, който трябваше с единствено да преизбере лидера", допълни той.

На въпрос дали БСП иска да провали европейското председателство на страната ни, Кутев отговори, че това не е повод опозицията да не се занимава с Бойко Борисов. "Европредседателството не е тук, за да може Борисов да покаже колко е велик. България председателства по логиката на споразумения на Европейския съюз, което не означава да го използваме, за да откраднем най-много", каза Кутев.

По повод изказванията на премиера, че в парламента имало депутати, които са наркотрафиканти, Антон Кутев отново призова Борисов да ги назове с точни имена. Над 60% от твърденията на Борисов са чиста спекулация. Питам кой са наркотрафикантите и купувачите на гласове, каза отново той.

Антон Кутев коментира още, че няма да каже като Корнелия Нинова, че в парламента има мутри, но очевидно в България може шеф на силова групировка да стане министър-председател, въпреки че остават съмнения какво е вършил преди това в миналото.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ФИЛМЪТ У НАС ПРОДЪЛЖАВА ДЕ Е СЪВЕТСКИ

28.11.2017 10:17:33

Анонимен

Не знам колко дявола могат да се поберат на върха на една игла, но по върховете на БСП се въдят дяволски много “гяволи”, които ни смятат за дебили.

28.11.2017 10:16:17

Анонимен

ТОЯ ПАК Е СЪНУВАЛ НЕЩО ИЛИ ЖИВЕЕ В ПАРАЛЕЛА ,НО НЕ И ДЕЙСТВТЕЛНОСТТА

28.11.2017 10:15:38

Анонимен

ти никога не си казвал нищо конкретно и съществено, лапач на неизработени пари от енергодружествата.

28.11.2017 10:10:13

Анонимен

На този, дето всяка сутрин пита жена си кой чорап е ляв и кой десен, трябва да се каже, че предложението на Герб към Крушевата и Момето беше жест и апел за едно цивилизовано управление, според гласовете на избирателите, разбира се. Но червените, понеже нямат интерес от това България да е нормална европейска държава, категорично отказаха и продължават в стил 'управлявайте вие, но ние ще ви казваме как, иначе ще рушим''. И рушат, че и вият даже. Затова, хората са го казали, на злата Крушевица само със злия прът.

28.11.2017 10:02:30

Анонимен

КУТЕ,КУТЕ ТОЧНО ТИ ЛИ ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ЗА МОРАЛ

28.11.2017 09:58:42

Анонимен

“Моята дъщеря не учи в Съединените щати, както прави синът на Корнелия“, заявява депутатът. Той обяснява, че не приема именно Корнелия Нинова да бъде морален съдник. По негови думи той може да припомни реплики на депутатката, които “не може да произнесе“ Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2012/08/24/spin-li-e-bsp-i-predava-li-se-po-polov-pyt.166836

28.11.2017 09:56:09

Анонимен

Антон Кутев обаче не остана длъжен и обвини Нинова във вътрешнопартийни машинации. Конгресът за някои хора още не е приключил, заяви депутатът пред “Фокус“. Според него Нинова е преиначила думите му. “Корнелия е говорила, че БСП е била тежка болест; това са думи на Корнелия, не мои. Говорила е, че, който се докосне до нея, е обречен, това, пак казвам, са думи на Корнелия, а не – мои. Говори, че ако не на смърт, членовете на БСП са обречени на мъчителен живот – това са думи на Корнелия, а не – мои“, категоричен е Антон Кутев.

28.11.2017 09:55:32

Анонимен

НАГЛЕЦА КОЙТО КАЗА ЗА НЕГОВИТЕ ПАРТИЙЦИ ЧЕ СОЦИАЛИЗМЪТ Е КАТО СПИНА.СОЦИАЛИЗМЪТ СЕ ПРЕДАВАЛ ПО НАСЛЕДСТВО ИЛИ ПО ПОЛОВ ПЪТ.

28.11.2017 09:52:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.