• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Звездата от "Аватар" Сам Уортингтън и приятелката му Лара Бингъл като Адам и Ева

Звездата от "Аватар" Сам Уортингтън и приятелката му Лара Бингъл като Адам и Ева

/КРОСС/Лара Бингъл (27) не обича "разликата". Топ-моделът и интимна приятелка на звездата от "Аватар" Сам Уортингтън (38) почиват на Хаваите като Адам и Ева - така както Бог ги е създал. Или по-скоро уникалните гени, които е наследила от родители си.

След като се появиха на плажа, Лара най-напред свали горнището, а след това и бикините - за пълен тен отгоре до долу. Австралийката знае цената си: тя е ТВ-водещ и един от най-търсените и скъпоплатени модели в момента.

Сам и Лара са заедно от октомври 2013 и изобщо не крият връзката си. В едно интервю Лара казва, че за нея красотата не е само вътрешна и поради това тя прави всичко, за да не крие природните си дадености.

И двамата са във великолепно настроение, оставили зад себе си неприятности и проблеми, пише temadaily.bg.  Австралийката в момента изтърпява шестмесечна условна присъда за шофиране без книжка, при това тя бе хваната на два пъти през октомври и ноември миналата година. Освен това тя бе глобена с $2000 и получи забрана да не шофира 2 години.

Сега тя отново рискува да се сблъска със закона, защото на Хаваите голото къпане на плажа е забранено. За нейно щастие този път крайбрежната охрана не е успяла да я хване.

Сам Уортингтън пък бе арестуван през февруари за нанасяне на побой на фотографа Шен Лин, който уж бил ритнал Лара "по пищяла". Той рискуваше дори да влезе в затвора, но на 8 април успя да постигне "извънсъдебно споразумение" и отърва да лъска наровете зад решетките.

След ваканцията Сам се връща към снимките на продължението на "Аватар" - отново в ролята на Джейк Съли. Както съобщиха продуцентите от Fox Studios, ще бъдат снимани още цели три части от продължението, като общият бюджет ще бъде на стойност $1 млрд.

След впечатляващото си участие в "Аватар" Сам Уортингтън не блестеше в някакви интересни роли, но това ще се промени с участието му в 3D трилъра "Еверест", в който ще си партнира с Джейк Гиленхал, Кийра Найтли и Джош Бролин. Филмът разказва за трагични събития, разиграли се на най-високия връх на света през 1996, когато загиват 8 алпинисти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.