• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Компютърният специалист е убит с 5 куршума

Компютърният специалист е убит с 5 куршума

/КРОСС/На този етап, това, което може да се каже е, че имаме пет огнестрелни рани. Гилзите са повече и явно е стреляно с многозарядно оръжие. Това каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров за вчерашното убийство на 38-годишния компютърен специалист в София.

Снощи в 20. 40 ч. е постъпил сигналът за простреляно лице. Веднага е изпратен екип. Главният секретар на МВР обясни, че по първоначални данни явно е имало някакво спречкване или противоречие с неустановено лице. "Какви са мотивите оттук нататък, ще се изяснява в хода на разследването", каза той.

Той подчерта, че със сигурност ще се изследват всички версии. Лазаров призова да се изчака разследването да установи конкретни факти и данни. Към момента не бива да изключваме нито една версия, каза той. "Ние ще положим всички усилия, за да разкрием кой е извършителят на това деяние", обеща Светлозар Лазаров.

Мъжът бе убит снощи пред дома си, недалеч от 19 СОУ "Елин Пелин". Компютърният специалист е застрелян с няколко куршума и умира на място. Нападателят е успял да избяга и в момента се издирва.

По повод очаквания протест на служителите в МВР и МО заради обсъждане на пенсионната реформа Светлозар Лазаров каза, че снощи се е срещнал с част от синдикалните организации в МВР. Той отбеляза, че има становище на политическото и на професионалното ръководство против промени в социалната сфера по отношение на служителите на МВР. "Солидарен съм с исканията на служителите на МВР. Подкрепям ги", каза Лазаров.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.