• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Григорий Лепс със счупени ребра и в болница

Григорий Лепс със счупени ребра и в болница

/КРОСС/ Руският певец и текстописец от грузински произход Григорий Лепс е бил откаран спешно в болница след като е потрошил ребрата си след падане, съобщава ''Пети канал''.

Към момента се установяват причините и обстоятелствата на инцидента. Според предварителните данни лекарите са го хоспитализирали в една от столичните клиники с множество фрактури на ребрата.

Григорий Лепс готви грандиозен концерт, с който ще зарадва многобройните си фенове на 3 ноември в Арена Армеец по покана на Моко.

България е част от световното турне на изпълнителя, което е посветено на 55-годишниния юбилей на Лепс. Легендарният музикант, композитор и продуцент ще представи пред родната публика най-големите си хитове – "Я Счастливый", "Зеркала", "Лондон", "Лабиринт", "Водопадом", "Ну и что", "Плен", а също и най-актуалните парчета от новия му албум.

В музикалното си творчество легендарният руски певец от грузински произход комбинира поп и рок, а уникалното му присъствие на сцената и разпознаваемият тембър му печелят световна слава. Медиите дори сравняват вокалните умения на Григорий Лепс с тези на един от най-известните бардове на Съветския Съюз - Владимир Висоцки, на когото той посвещава албума "Второй".

Придобил слава след навършване на 30 години, лошото момче на Русия записва едни от най-големите си хитове съвместно с плеяда от звезди, сред които изкусителната Ани Лорак, като съвместната им песен "Зеркала" има било 100 мил. гледания в сайтовете за видео споделяне. На подобен огромен интерес се радват и парчетата, създадени в колаборация с Тимати, Максим Фадеев, Валерий Меладзе, Стас Пьеха, Ирина Аллегрова и други.

С безброй концерти и стотици престижни отличия и признания зад гърба си, Григорий Лепс е истинска знаменитост в Русия, като кариерата му включва още и участие като жури в музикалния риалити формат "The Voice". Една от най-близките му приятелки е самата Алла Пугачова, като двамата често са канени за водещи на най-престижните конкурси и културни събития в страната.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.