• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за утре, 2 август

Предстоящи събития в страната за утре, 2 август

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа президентът Росен Плевнелиев ще проведе консултации с представители на ПП „България без цензура".

София.
От 11.00 часа Музея на съобщенията на ул. „Гурко", 6 главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Валентин Петков ще пусне в употреба издание на тема „100 години Дружество на българите в Унгария". Изданието представлява илюстрована пощенска карта със стандартен знак за цена (0,40 лв.) на пощенската услуга и специален пощенски печат. Тиражът на илюстрования плик е 2 705 бр. Автор на проектите е художникът Венцислав Йорданов.

София.
В 12.00 часа пред Посолството на Украйна в столичния квартал „Овча купел" на ул. „Боряна", 29 ще се проведе акция в памет на загиналите 48 души в украинския град Одеса на 2 май. Ще бъдат запалени 48 свещи и пуснати в небето 48 черни балона. Организатор на иницитивата е Национално сдружение „Заедно с Русия".

Благоевград.
От 18.00 часа партиите „Национален фронт за спасение на България" и „ВМРО - Българско национално движение" ще проведат съвместен митинг-шествие по повод 111-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. Шествието ще завърши с митинг на площад „Македония", където ще бъдат поднесени цветя на паметника на Гоце Делчев.

Бургас.
От 10.00 часа в Бургас членове и симпатизанти на „Национален фронт за спасение на България" ще почетат 111-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. Патриотите се събират на паметниците на борците за свобода в Морската градина, за да положат венци и цветя в памет на загиналите герои от Илинденската епопея.

Бургас.
От 16.30 часа ще започне квалификационен турнир по прескачена на препятствия на конна база парк Езеро в Бургас

Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуб БТА ще се състои пресконференция на ПП "Българската левица" във връзка с предстоящите парламентарни избори: шанс за България или отново път за никъде. Ще участват Христофор Дочев, председател на "Българската левица", Маргарита Милева, вицепрезидент на "Европейската левица" и други.

Велико Търново.
От 21.00 часа с оперен спектакъл на Софийската опера и балет „Мадам Бътерфлай" ще бъде открит Летният оперен фестивал „Сцена на вековете" - 2014. Билети за спектаклите се продават в мрежата на „Eventim" и в туристическия информационен център „Царевград Търнов".

Кюстендил.
От 11.00 часа на паметника на Тодор Александров ще бъдат поднесени венци и цветя, по повод 111-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.