• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Феновете на "Левски" обявиха война на Спас Русев

Феновете на "Левски" обявиха война на Спас Русев

/КРОСС/ След като вчера фенският тръст "Синя България" напусна демонстративно Общото събрание на "Левски", днес Националният фенклуб на привържениците на "Левски" (НКП) обяви официално война на ръководството на клуба. Това организираните "сини" привърженици сториха с нарочна декларация. В нея, наред с изказаното огорчение от това, че новият собственик Спас Русев не ги зачита, те намекват и, че има вероятност да "издействат" дисциплинарни наказания за "Левски" заради умишлени безредици по трибуните.

Ето и цялата декларация на НКП:

"Уважаеми привърженици, с настоящето искаме да Ви уведомим, че Националният клуб на привържениците официално прекратява своите взаимоотношения с ръководителите на ПФК "Левски".

С оглед надменното поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика на клуба Спас Русев към "синята" публика, считано от днес, НКП престава да е част от съвместни събития, акции, срещи и каквито и да било мероприятия, провеждани с ръководството на клуба.

Спираме да бъдем медиатор и "преводач" в комуникацията с привържениците. Крайно огорчени от всичко случило се и случващо се в нашия клуб, ние прекратяваме и работата по превенция на футболното хулиганство взаимно с представители на ПФК "Левски".

Чашата преля отдавна, а ние не преставахме с опитите да „овладеем" положението. Всичко обаче спира до тук! Ние няма да спрем да сме част от "сините" редици и ще се борим до край за любимия си клуб. Дали един ден ще вървим отново заедно в името на "Левски", зависи само от вас!"

Същевременно радио "Дарик" обяви, че Русев обмисля да напусне клуба и цитира негово изказване: "По повод декларацията на НКП и последните събития обмислям да напусна Левски, като оставя акциите в клуба и се оттегля от Надзорния съвет".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Браво Спаско ! Хвърли кърпата и да видим как отборът от Подхуене ще духне супата !

22.02.2017 10:02:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.