• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

YALTA CLUB отново отвори вратите на ROOM 1 за грандиозно откриване с LOCO DICE

YALTA CLUB отново отвори вратите на ROOM 1 за грандиозно откриване с LOCO DICE

/КРОСС/ YALTA CLUB - back in the game. С 0% колебание можем да заявим, че завръщането на ROOM 1 в клуба бе едно от най-вълнуващите събития за всички меломани. След новината за закриването на голямата зала и финалното парти с Ricardo Villalobos през януари YALTA пое в нова посока и заложи основно на своите Takeover събития, които се провеждаха в ROOM 2. Благодарение на тази нова формула успяха да се чуят и видят много нови, различни и със сигурност запомнящи се артисти от световната сцена.

След края на летния фест Solar summer от клуба дълго пазиха мълчание какво готвят за своя нов парти сезон и държаха всички в едно приятно напрежение - какво ли предстои този път. „Бомбата" избухна с новината, че официалното откриване на новия сезон ще се състои на 3 декември със специален гост - LOCO DICE.

Роденият в Дюселдорф, Германия LOCO е диджей и продуцент, който застава с творчеството си зад лейбъли и проекти като M-nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty и своя собствен Desolat. Освен изключително харесван и обичан от българската публика той е и един от най-очакваните артисти от световната сцена. Изненадата наистина беше огромна и за миг дори се зачудихме дали клубът ще побере всички желаещи да присъстват.

На 3 декември София бе YALTA CLUB. Едва ли на този ден имаше по-дългоочаквано и желано събитие от това. До последно организаторите не обявиха в коя точно зала ще бъде проведено то, но добре запознатите и върли фенове бяха убедени в завръщането на ROOM 1.

Клубът бе пълен на макс, а за загрявката на публиката се погрижи Liubo Ursiny. Появата на LOCO DICE предизвика бурните възгласи и аплодисментите на цялата зала. В 4-часов сет диджеят непрекъснато променяше музикалната атмосфера, умело експериментирайки с въображението на публиката, като не я остави дори за миг равнодушна към своя музикален подбор.

Още един от талантите и резидент на YALTA CLUB, Philip Chernikov достойно завърши музикалната фиеста, като поддържаше градусите на настроението на ниво, до ранни зори.

Много танци, много усмивки и щастливи лица изпълваха вечерта, а това означаваше само едно: Отново сме „у дома".

Автор:Ива Пешева

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.