• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

„Жокера“ с номинация за „Златна малинка“

„Жокера“ с номинация за „Златна малинка“
„Рамбо: последна кръв“ на Силвестър Сталоун с най-много шансове за антинаграда

/КРОСС/ Традиционно преди обявяването на наградите „Оскар“ излизат номинациите за „Златна малинка“ за най-слабо представяне в киното. Тази година ще бъде юбилейното 40-о връчване на антинаградите, съобщават на сайта си „Razz news“ учредителите на „малинките“.

С номинация тази година се е сдобил дори един от предвижданите за победители в оскарите филм – „Жокера“. Той е отбелязан в категорията „неуважение към човешкия живот и частната собственост“ заедно с „Рамбо: последна кръв“ на Силвестър Сталоун и „Хелбой“.

Последната част на „Рамбо“ е номинирана и за най-лош филм на годината.

Заедно с него в тази категория са още мюзикълът „Котките“, считан за един от най-грандиозните провали на Холивуд през миналата година, „Фанатикът“ с Джон Траволта, „Преследването на Шарън Тейт“ на режисьора Даниел Фарандс – филм, в който е интерпретирана същата история, която разказва и Тарантино в „Имало едно време в… Холивуд“.

В тази категория е и „Погребението на семейство Мадея“, продуциран и режисиран от Тайлър Пери. Същите филми имат и антиноминации за режисьор и сценарий.

Със „Златна малинка“ може да се сдобият още Матю Макконъхи, Силвестър Сталоун и Джон Траволта като актьори във главни роли. Сред жените за най-зле представили се са обявени Ан Хатауей, Хилари Дъф, Тайлър Пери и Франческа Хейуърд.

В списъка с номинации присъстват Джуди Денч и Джеймс Кордън (заради „Котките“), Брус Уилис, Джесика Частейн и още много други.

Малко по-различна е категорията „Изкупление“, в която са номинирани творци, бивши носители на „Златна малинка“, които обаче достойно са се завърнали в света на доброто изкуство.

Тази година за тази награда се борят Еди Мърфи („Dolemite Is My Name“), Киану Рийвс („Джон Уик 3“ и „Играта на играчките 4“), Адам Сандлър („Uncut Gems“), Дженифър Лопес („Да свалиш Уолстрийт“) и Уил Смит („Аладин“).

„Малинките“ ще бъдат връчени след наградите на Академията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.