• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Проф. Манеголд от Хайделбергския университет консултира онкопациенти в „Уни Хоспитал"

Проф. Манеголд от Хайделбергския университет консултира онкопациенти в „Уни Хоспитал"

/КРОСС/ Първите консултации на пациенти с онкологични заболявания направи преди броени дни проф. Кристиян Манеголд, заедно с д-р Росица Кръстева, началник отделение „Медицинска онкология" в МБАЛ „Уни Хоспитал". Проф. Манеголд, който е професор към Интердисциплинарния онкологичен център в Хайделбергския университет, се срещна с управителя на болницата в Панагюрище д-р Лучия Добрева, очертавайки бъдещата работа на Онкологичния център и „Уни Хоспитал" като високотехнологична болница. Изявеният европейски специалист ще участва в организирането на предстоящи специализации на лекари от „Уни Хоспитал" в Хайделберг и в провеждането на бъдещите клинични проучвания и научни конференции в болницата.

Следващото посещение на проф. Манеголд ще бъде в периода 22-24 август т.г. Ще бъдат консултирани пациенти със злокачествени заболявания на белия дроб. Те трябва предварително да се запишат и да предоставят документите си от 25 юли до 15 август в „Уни Хоспитал".
Д-р Росица Кръстева ще провежда консултации съвместно с проф. Манеголд всеки месец, като графикът за тези консултации ще бъде своевременно предоставян за информация на пациентите.
Проф. Манеголд е член на German Cancer Society, Association of Medical Oncologists (AIO), European Society of Medical Oncology (ESMO), American Society of Clinical Oncology (ASCO), има опит като клиничен изследовател, в национални и международни изпитвания, участвал е в многобройни клинични проучвания при гръдни ракови заболявания и други индикации. Професорът е член на борда на директорите на Международната асоциация за изследване на рака на белия дроб.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.