• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Манолова: Правосъден министър в позата на магнолия от двора в Банкя

Манолова: Правосъден министър в позата на магнолия от двора в Банкя

/КРОС/ „Социолози много. Истински измерител са изборите, за да правим анализи кой къде стои", каза депутатът от БСП Мая Манолова в коментар на публикуваното днес проучване на Alpha Research. „Нашата партия трябва да си върши работата като основна опозиция на това дясно управление. Имаме активна парламентарна работа, представяне на нашите важни законопроекти. Нека всеки си върши работата и резултатите ще дойдат. Премиерът говори едно, правосъдният министър друго, реформаторите трето. Така или иначе по най-важната тема - съдебната реформа - има разнопосочно звучене даже в управляващите, каза Манолова в интервю за ВTV.

„Подкрепих стратегията за съдебна реформа, лансирана от правосъдния министър, от първия момент, по този документ работиха петима министри и няколко правителства досега. Но лансираните от премиера Борисов промени не са съдебна реформа и не могат да бъдат приети", отбеляза Манолова.

„Смяната на едни хора с други не означава, че нещо ще се промени в съдебната система. Видях как премиерът Борисов на практика уволни Висшия съдебен съвет, който на практика е правителството на цялата система", продължи Манолова.

Тя определи позата на правосъдния министър на пресконференцията на Бойко Борисов като „магнолия от двора в Банкя, която наблюдава как Борисов реже лентата на съдебната реформа".
Според Манолова за да бъде удовлетворен огромният апетит на Реформаторския блок към постове и назначения, не е необходимо да се променя Конституцията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Майчето защо ли не си ходи в Кюстендил да окопава череши , а продължава да плещи небивалици???

20.04.2015 21:57:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.