• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Маринов за инцидента в президентството: МВР и НСО охраняват институциите добре

 Маринов за инцидента в президентството: МВР и НСО охраняват институциите добре

/КРОСС/ МВР има добро взаимодействие с НСО и добре охранява сградите на българските институции. Това според вътрешния министър Младен Маринов показва случаят с инцидента от вчера в сградата на президентството, където беше задържан мъж, носещ пистолет.

Маринов коментира пред медиите, че оръжието не е на мъжа, а на неговата съпруга. Той потвърди информацията, че задържаният е осъждан за непредумишлено убийство. Министърът допълни, че все още се изясняват мотивите на задържания, но според данните към момента той е търсел внимание по личен проблем.

На въпрос дали е открита информация, че мъжът е искал да нарани някого, Маринов отговори, че задържаният не е показвал оръжието си и не е заплашвал никого, но най-вероятно е имал такива намерения.

По темата за условията в арестите и затворите вътрешният министър каза, че арестите в системата на МВР са до голяма степен на добро ниво. По думите му се прави всичко възможно те да отговарят на европейските изисквания и се продължават действията по места, за да отговарят на съответните стандарти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Щом няма инцидент, охраната си е свършила работата перфектно!

05.12.2018 23:27:57

Анонимен

И службата за охрана и полицията са си свършили работата, това са фактите!

05.12.2018 08:35:30

Анонимен

Да, евалата на НСО и МВР!

04.12.2018 22:55:35

Анонимен

Не политизирайте НСО или МВР, щом като са осигурили живота и здравето на хората и този рецедивист е задържан заслужават единствено аплодисменти, стига сте плюли по службите, а после очакваме помощ в ситуация...

04.12.2018 22:10:31

Анонимен

Браво на момчетата от НСО, които са го извели без да стане инцидент и са го предали на полицията!!

04.12.2018 21:32:04

Анонимен

Преди време вввв един от поредните нарущ.шения от гранична полицияна Айрогарата София толкова се бе претиснил Граничен шеф за МВР тогава все още гл.сек и спряган за министерското кресло ходеше и уговаряше служителите да го спасяват Сега след толкова гафове от завещаното си наследство и за капак това спрезидентството кой ли ще е този лобист защитник .Н а доста хора ще трябва да се отблагодарява Дали и затова се двоуми на кого да повери професионалното ръководство та не назначава гл.сек.МВР

04.12.2018 18:42:50

Анонимен

Те толкова добре охраняват сградите на българските институции да се промъкне през охраната и стигне до самата приемна и ако не е заявилоче притежава оръжие кой знае колко време му е трябвало да вземе някое редение до като преди да го арестуват он Жандармерията . Те и мигрантите на БТГ оградата не ги спира исе стигна до там че за седмица да не преминават повече над 250 .Нищо и МВР да разреши достъпа до президенството и други държавни сгради въоръжени с по един патрор в цевта .Без никакви други както и пълнители .

04.12.2018 17:58:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.