• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Националите уредиха приятелска среща с нов екзотичен съперник

Националите уредиха приятелска среща с нов екзотичен съперник

/КРОСС/ Нов екзотичен съперник за приятелска среща намери Българският футболен съюз. Националният отбор на България ще играе срещу Египет на 27 март. Мачът ще се играе в Швейцария, където египтяните ще бъдат на лагер готвейки се за участието си на световното първенство в Русия през лятото.

На 23 март, четири дни по-рано, Египет ще посрещне, пак в алпийската страна, Португалия, обяви президентът не федерацията по футбол на африканската страна Хани Абу-Рида.

"Ще играем две контролни срещи срещу сериозни европейски отбори през март. Те ще бъдат организирани на дати от календара на ФИФА за приятелски мачове и са част от нашата подготовка за световното първенство в Русия. Съперници ще бъдат първо Португалия, а след това и България", обясни президентът на централата пред местната телевизия.

Абу-Рида заяви, че лагерът в Швейцария ще бъде една от възможностите за работа до Мондиал 2018. Вторият лагер ще бъде през май, а за тогава се преговаря за контроли с Чили и Сърбия.

Египет се падна трудна група на световното първенство, като ще има за съперници домакините от Русия, Уругвай и Саудитска Арабия.

Именно Саудитска Арабия бе последният съперник на България, като двата тима играха контрола в средата на ноември, спечелена от националите ни с 1:0. БФС ще се опита да уреди още една проверка за 2018-а година, преди мача с Египет, на определената от ФИФА дата за мачове на националните отбори на 23 март.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.