• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Любимецът на Ралф Лорън се присъединява към CHIPPENDALES

Любимецът на Ралф Лорън се присъединява към CHIPPENDALES

/КРОСС/ Най-екзотичният модел в света Тайсън Бекфорд се присъединява към горещите танцьори от CHIPPENDALES, които ще възпламенят родните дами след месец - на 18 март в пловдивската Панаирна палата 7 и на 19 март в зала EFE на хотел Маринела в София. Легендарните стрийптизьори подготвят специална нова хореография, а главната роля в шоуто е поверена именно на неустоимия красавец.

Тайсън Бекфорд се появява на страниците на едни от най-известните модни списания, в това число и Vogue, а дизайнерите се надпреварват да го канят да снима за тях. Две години след като става лице на Ралф Лорън, атрактивният модел е обявен за “Мъж на годината” на наградите на VH1. Във вените му тече ямайска, панамска и китайска кръв, и никак не е чудно, че е избран и за един от петдесетте най-красиви хора в света от престижното списание People.

Най-желаният модел има роли в много холивудски кинопродукции, като се появява и в музикалните видеоклипове – “Unbreak My Heart” на Тони Бракстън, “Toxic” на Бритни Спиърс и др. Редица популярни дами попадат в плен на чара му, като се носят слухове, че сред тях е и сексапилната Никол Шерцингер. С незабравимо сценично поведение и секси поглед, Тайсън Бекфорд е перфектно попълнение за боговете на дансинга CHIPPENDALES.

Шоуто им “Best Night Ever” е на 18 март (събота) в Палата 7 на Международния пловдивски панаир с начален час 20:00. Ден по-късно е спектакълът на атрактивните танцьори в София – 19 март (неделя), зала EFE на хотел Маринела, начало – 20:00 ч. Билети и за двете дати на вълнуващото представление могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Цени на билетите за Пловдив от 50 лв. до 70 лв. и от 60 лв. до 80 лв. за София. Актуална информация: https://www.facebook.com/events/1975755812651816/

https://www.facebook.com/events/368215543554648/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.