• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Започнаха продажбите на Huawei Mate 10 Pro в България

Започнаха продажбите на Huawei Mate 10 Pro в България

/КРОСС/ Флагман устройството от новата Mate серия - Huawei Mate 10 Pro се предлага официално от днес в търговската мрежа на трите мобилни оператора Мтел, Теленор и Vivacom, във вериги магазини Технополис, дистрибуторската мрежа на Поликомп, а от другата седмица и в Техномаркет. Моделът е наличен в момента в цветовете титаниево сиво и кафява мока, а след средата на месеца ще се предлага и в среднощно синьо.

Huawei Mate 10 Pro е революционно устройство за пазара, което е известно не просто като смартфон, а като ново поколение интелигентна машина. Чипът Kirin 970 с осемядрен централен процесор осигурява изключително висока производителност. Специализираният му изчислителен блок, базиран на невронна мрежа, работи с подобрени алгоритми за машинно обучение, които изучават потребителското поведение и усъвършенстват всеки аспект от използването на смартфона, без да компроментират сигурността и конфиденциалността относно навиците и информацията на потребителя. От изкуствения интелект се възползва и батерията на Mate 10 Pro. Тя е с капацитет цели 4000 mAh и притежава интелигентна система за управление на разхода, която разпределя ресурсите, така че да удължи максимално времето за автономна работа, до два дни при умерено натоварване.

Двойната Leica камера е естествено продължение на успешното партньорство между Huawei и легендарния немски бранд за фотография. Обективите са с широка бленда f/1.6 и използват изкуствен интелект при функцията за „боке" ефект. Отново благодарение на изкуствения интелект, тя идва предварително обучена да разпознава 13 различни сцени и обекти, за още по-лесно постигане на перфектния кадър във всяка ситуация.

Металната рамка на най-новия флагман на Huawei придава елегантен дизайн и изтънчен вид.

Освен с красива визия и  интелигентен чипсет, Mate 10 Pro впечатлява и с интерфейс EMUI 8.0, и операционна система Android 8.0 Oreo. Благодарение на изкуствения интелект дейностите, извършени чрез Mate 10 Pro, са оптимизирани, извършени с лекота, а чрез най-новия 6-инчов 18:9 OLED дисплей FullView Display, преживяването става още по-запомнящо се. SuperCharge технологията на Huawei първата в света, получила сертификат TÜV Fast-Charge Safety, който гарантира пълна безопасост на целия процес.

Повече за Mate 10 Pro в България, можете да научите тук: http://consumer.huawei.com/bg/phones/mate10-pro/.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.