• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Министерство на правосъдието не носи отговорност за изявите на Анита Мейзер

Министерство на правосъдието не носи отговорност за изявите на Анита Мейзер

/КРОСС/ Министерството на правосъдието (МП) разпространи становище по повод информации в други медии, че Анита Желева /Анита Мейзер/ ще участва този септември във "ВИП Брадър", придружена от двама униформени полицейски служители.

От министерството заявяват, че не носят отговорност за публичните изяви на Анита Мейзер, тъй като тя е освободена от затвора в Сливен на 26 юни под парична гаранция. 
В тази връзка и с оглед разпоредбите на Наказателно-процесуалния кодекс,спазването на наложената мярка не е от компетентността на Министерството на правосъдието.

От Министерството допълват и че при тях не е постъпвала молба или искане от страна на телевизионното предаване във връзка с участие на Мейзер.

Припомняме, на 15 август 2016 г. миската Анита Мейзер бе арестувана за смъртта на своя съпруг. 40-годишният културист и бивш охранител Николай Димов бе убит в дома му във Варна. Тялото на мъжа е открито от съпругата му Анита Мейзер, която е собственик на жилището.

След това Мейзер обжалва присъдата пред Варненския апелативен съд за убийство по непредпазливост. Желева получи от първата съдебна инстанция три години и половина затвор.

Затова, че е предложила подкуп от 30 000 евро на разследващия полицай съдът ѝ присъди 4 години и половина затвор.

От двете наказания Анита Желева ще търпи по-тежкото. Окръжен съд - Варна наложи на подсъдимата глоба в размер на 8 000 лева, както и обезщетение на майката на Николай в размер на 150 000 лв.

На 26 юни е освободена под парична гаранция от 5000 лв.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

angelova

Здравейте, господине / госпожо, Най-накрая получих кредита от сериозен заемодател Г-жа Ангелова, търсех, заемах пари, в продължение на няколко месеца бях 4 пъти за жертви на измама с необходимите доставчици, които бяха унищожени, направи своя експеримент заради самоубийство. Защото имах дългове и сметки, за да платя. Мислех, че е приключило за мен, вече нямам чувство за живот. Но за щастие видях много доказателства за г-жа Кристин, затова се свързах с нея, за да си взема кредита, за да уредим дълговете си и да управлявам моя проект. Това е с г-жа Кристин този живот, усмивката ми все още е дама на сърцето проста и много разумна. Пазете се от фалшифицирани кредитори, които са в интернет, защото наистина са частни кредитори, които са честни За контакти: walterchristine001@gmail.com или WhatsApp: 0033-756-886-248

22.08.2018 17:41:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.