• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Атанас Мерджанов: Цветановщината се завръща в МВР

Атанас Мерджанов: Цветановщината се завръща в МВР

/КРОСС/ „Отново ставаме свидетели на инициатива на ГЕРБ, свързана с промени в сектор „Сигурност". Виждаме подобна инициатива и от страна на г-н Атанасов, който се готви да обединява двете разузнавания. Къде е въпросният консенсус, за който представителите на ГЕРБ, като опозиция в XLII НС, настояваха", попита зам.-председателят на ПГ „БСП лява България" и говорител на ИБ на НС на БСП Атанас Мерджанов.

БСП нееднократно е заемала позиция, че по въпросите, свързани със сектор „Сигурност", трябва да се търси политически консенсус. Такова действие трябва да бъде предшествано от дискусия със задължително участие на експертната общност и заседание на КСНС при президента, посочи Мерджанов, цитиран от партийния пресцентър.

„Очевидно е, че Цветанов и цветановщината се връщат в МВР. Как иначе можем да си обясним тези непременни промени за връщането ГДБОП от ДАНС в МВР, на Дирекция „Миграция" от ГД „Гранична полиция" в МВР и назначението на главния секретар на МВР. Това действие на Цветанов е раваншизъм от първа степен, нищо повече", категоричен е Мерджанов.

При щафетното предаване на министерското кресло от единия на другия министър, и двамата водещи и отговарящи за силовото ведомство, не знаят какво се е случило с тефтерчето на Златанов. Как така изчезна едно от сериозните веществени доказателства по знаково дело, интересуващо българското общество и Европа, попита Мерджанов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Аз пък не мога да си обясня как слагат това мекотело Георги Костов за зам.секретар ,когато този лижеше гъза на Ахмед Башев и назначаваха помаци на ДПС по службите и гонеха гербаджиите

12.11.2014 17:40:32

Анонимен

Цветановщината отдавна е в действие в сектор сигурност - в НРС напр. Тя не е спирала. Я вижте кой оглавява тази служба. Личен приятел на Цветанов, известен със зулумите си в полицията във Велико Търново - Драгомир Димитров.

11.11.2014 21:45:25

Анонимен

НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ "СМОТА " ТЕФТЕРЧЕТО ! ДОКОЛКОТО ЗНАМ ,НАЙ- ДОБРЕ СЕ СПРАВЯТ С ТИЯ НОМЕРА БСП ! ТЕ СА С ГОЛЯМА ПРАКТИКА В КОНСПИРАЦИИТЕ ! И ДПС НЕ ИМ ОТСТЪПВАТ ! ЕДВА ЛИ СА ГЕРБ ,ЗАЩОТО И ДА НЕ СА ТЕ ,ВСИЧКИ ПАК ЩЕ ГИ ОБВИНЯТ ! ЗНАЧИ НЯКОЙ УМИШЛЕНО ПРАВИ ДА СТАНЕ СКАНДАЛА !

11.11.2014 20:31:45

Анонимен

Задачата на новия министър на МВР е да смота първо тефтерчето, тя ще стане една , но народа няма да ги търпи.

11.11.2014 20:01:55

Анонимен

Ей малоумен комунист!

11.11.2014 19:49:29

Анонимен

Ей малоумен комунист!

11.11.2014 19:49:27

Анонимен

Докато станишевщината не си отиде от БСП, няма как цветановщината да не се връща. Впрочем този полуинтелгентен номенклатурен кариерист на име Наско кога ще обясни, как и защо след всеки едни избори се явява с нова апартамент и с нова жена.

11.11.2014 19:43:04

Анонимен

ПО ДОБРЕ Е ВИЕ, ОТ БСП ДА СИ МЪЛЧИТЕ ! НЕ ВСИЧКИ СА ГЛУПАЦИ ,КАКТО СИ МИСЛИТЕ! ЯСНИ СТЕ НИ !

11.11.2014 18:42:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.