• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Местан подмина Пеевски

Местан подмина Пеевски

/КРОСС/Лидерът на ДПС Лютви Местан е отменил предизборните си посещения в Пазарджик и Стара Загора, където водач на листите на движението е Делян Певски. Информацията бе потвърдена от бившия депутат и настоящ кандидат за народен представител Халил Летифов, втори в листата в Стара Загора пред Клуб Z. Той каза, че в графика на т.нар. централен лъч, който се води от Местан, е имало заложено посещение в града, но впоследствие е настъпила промяна. От ДПС-Пазарджик също признаха, че до миналата седмица е имало предвидено посещение в града им. Все пак обаче имало вероятност Местан да ги посети в последния ден от кампанията.

Според програмата на централния лъч, публикувана на сайта на ДПС, днес Местан ще бъде в Кърджали и Хасково. Утре е в Смолян, а в четвъртък и петък в Благоевград. Клуб Z не успя да се свърже с представители на централата на ДПС, които да обяснят на какво се дължи промяната в програмата за кампанията.

В ДПС винаги са били любители на знаците в политиката и ако Местан не посети Пазарджик и Стара Загора това със сигурност е многозначителна постъпка. Особено като се има предвид, че лидерът на ДПС често е обяснявал как Пеевски е едва ли не най-популярният човек в партията и всички райони го искат за техен кандидат, отбелязва сайтът. Местан също така неведнъж е хвалил неуспелия кандидат за шеф на ДАНС за това, че благодарение на него в Пазарджик движението е повишило чувствително своите резултати.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Глупости, ДПС в последните години е увеличила гласовете си сред циганите, защото масово им купува гласовете!

01.10.2014 08:30:54

Анонимен

Циганската и турската култура са азиатски, затова ДПС има успех сред циганите.

30.09.2014 22:47:19

Анонимен

ПАСМИНАТА НА татарския циганин - АХМЕД ДОГАН трябва да бъде смляна ! Не става въпрос за отруденото българско население, говорещо лош ТУРСКИ ЕЗИК, а за тая СГАН от АГЕНТИ, които тормозят и мърсуват над над хората, за ДПС-арите става въпрос !

30.09.2014 20:26:23

marion

ХИ-хи време ви бече да се изпоядете

30.09.2014 15:30:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.